Pisałem wtedy o mocniejszych i słabszych miejscach na kartonach z banzo człowieku. A kartony mają to do siebie, że jak ktoś "nierówno" nałoży to jeden karton może mieć 0,3 a drugi 0,5 czy 0,2. Przy nbomach tak samo przecież.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Dodam jeszcze, że np taki etizolam jest w kilku krajach na reckę i jest w blistrach, aptecznej jakości, tak jak lubisz (Etilaam, Etizest i kilka jeszcze innych).
EDIT: A, no i jeszcze jest Fenazepam, kupisz go również aptecznej jakości, blistry z Rosji. A też niby rc-benzo.
Chuj z tym.
Ja wczoraj zarzuciłem 0,3mg fluzolamu na zejściu z 5-mapb, dopiłem trochę alko i pięknie zadziałało, jeszcze chwilkę posiedziałem zadowolony i rozluźniony a po godzince spałem jak dziecko.
Blue Berry pisze:Topiąc się po szyję w szczynach, jak przystało na kontemplujące życie ścierwo, spinające dupę, co 5 min w ramach akcji pocieszenia podupadłej godności wypierdalasz z podkulonym ogonem.
Ja się po prostu rozczarowałem po raz kolejny. Pierwsze partie coś tam znaczyły ale teraz te rc-benzo to kiszka niestety :-( no a u lekarza masz więcej i taniej.
A Twoje porównanie Etilaamu choćby z Indii (o jakości produktów aptecznych stamtąd sobie pomilcze) jest mało poważne. Ty se wydawaj 3,50zł za pillsa czyli za jakieś 7 pillsów zapłacisz równowartość moich 30 pilsów bromazepamu, którym ujebie się kilka razy lepiej ale proponuje zakończyć tą "kłótnie" bo jest bez sensu i każdy ma "swoją" racje". Zapuść wąsa i uderzaj na NFZ ;)
Fluzolam też jest dość tani i do tego wydajny w cholerę bo dawkowanie niskie.
Wąsą ani "pekaesa" nie zapuszczę ale tym razem wezmę kapelusz do przychodni.
Podkładałem sobie pod stimsy bloty - 4x 0,3 mg w ciągu 24 h
Działania jakoś specjalnie nie odczułem :(
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.