Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
ODPOWIEDZ
  • 3900 / 245 / 13
spokojnie - grzybki rosną beztrosko na łące i nie zamierzają się stosować do ustawy ;). A tożto niemal 4AcODMT jest
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 684 / 154 / 1
A niech delegalizują... i tak se kupie, co bendem chciał %-D . W sumie jednak trochę szkoda, bo jestem newbie, stare wyjadacze już potestowały, kiedy ja dopiero ogarniam o co kaman... CHUJE z nich :nolove: .
  • 36 / / 0
Sprawa nowelizacji zostanie pewnie nagłośniona przy okazji najbliższych wyborów. No bo przecież głosy są ważniejsze od zdrowia czy innych wartości które teoretycznie ma chronić ta ustawa.
  • 174 / / 0
kiedy ta ustawa wchodzi ?
moze ktos je wyszczegolnic po kolei
  • 1472 / 26 / 0
Szansa mała ,w ostatnich latach nic nie dochodziło poza pFPP
  • 2334 / 9 / 0
Razem z pFPP poszło kilka rzeczy. Nie przypomnę sobie dokładnie co... m.in. metedron, 4-mec. Jak ktoś jest ciekawy to sobie poszuka.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1472 / 26 / 0
Na etapie kolejnych prac dopisali pFPP

a tak to nie zmieniali projektu ustaw

także uważam ,że szansa niewielka aby dopisali kolejne substancje
  • 7 / / 0
Swoją drogą nie muszą tego wniosku uwzględnić. A w ogóle były już jakieś czytania ustawy czy na razie nie? :cheesy:

Ps. Nie chcę krakać ale ta ustawa najbardziej da po dupie miłośnikom ketonów :'(
  • 6235 / 446 / 12
To jest projekt ustawy, chyba nie było jeszcze żadnych czytań.
„Hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 4807 / 271 / 0
Szczerze mówiąc, jeśli chodzi o stymulanty obecnie mamy chyba najmniej szkodliwą i co tu gadać, najsłabszą grupę rc do zdelegalizowania. Słabe, ulotne działanie, duże skutki uboczne (nie tyle szkodliwe co zniechęcające). Ciekawe czy oni to w ogóle zdelegalizują.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe