Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 259 / 39 / 0
Ma ktoś może doświadczenie z B-F freebase?
  • 36 / / 0
Czy mozliwe jest ze roztwor 10 ml na 10 mg na mnie w ogole nie podzialal? ( w przegotowanej wodzie - najpierw powoli 2 ml i.v. a po 15 minutach braku jakiegokolwiek efektu 8ml ... i nic.) Mam tolerke na kode dosyć spora, 600 mnie robi lekko, ale zeby taki substance nie zadzialal w ogole? Czy za malo? Z tego co piszecie to raczej nie kwestia ilosci...
“The street finds its own uses for things.”
  • 811 / 5 / 6
Może dostałeś jakiś lewy ten B-F %-D Normalnie 1mg podany dożylnie powinien Cię ściąć z nóg, bo te 600mg kodeiny to nie jest tak dużo. W ogóle co to kurwa za pomysł, żeby wpierdolić w kabel całą zawartość worka? Jakby się nagle okazało że działa, to te 10mg były by ostatnią rzeczą w Twoim życiu.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Odczekalem spora ilosc czasu, reszte podalem powoli. Zreszta podanie i.v. powinno zadzialac od razu, nie?
  • 1037 / 10 / 0
Zacznijmy od tego, jak długo ten roztwór trzymałeś zanim go podałeś? Czy zrobiłeś go tuż przed podaniem, czy subst. rozpuściłeś kilka dni wcześniej? Jeśli to drugie, to w jakich warunkach przechowywałeś ów roztwór?
Jeśli roztwór był świeży, to wyjścia są dwa:
a) albo jesteś fenomenem naukowym i fentanyle na Ciebie nie działają
b) albo dostałeś jakieś gówno a nie butyrfenta
W przypadku podejrzenia tego drugiego przypadku opisz tu jak wyglądało ten Twój butyrfent.

I jeszcze jedna kwestia - przyjmujesz stale jakieś leki i/lub inne substancje? Nie wiem jak to jest dokładnie z innymi lekami, ale kiedy puknąłem BFa będąc w ciągu na buprze ("ciąg", w sensie codziennie ładuję ok 1mg bupry od dwóch tygodni), to nie poczułem ani wejścia, ani fazy - jedynie skręta zabiło na kilkanaście minut.
Tak więc pozostaje jeszcze taka możliwość, że masz wysycone czymś receptory i butyrfent się po prostu nie przebił.

A, jeszcze jedna możliwość przyszła mi do głowy. Jeśli rozpuściłeś subst. w zwykłej wodzie, to mogła się ona nierozpuścić zupełnie - pisałem już kiedyś o tym, że wtedy w roztworze pływają takie jakby podłużne kryształki, widać że nie jest to zupełnie klarowny r-r. Podając coś takiego i.v. zawsze czułem pełnię efektów dopiero po jakimś czasie - jest więc możliwość, że wejdzie Ci to z opoźnieniem. Ale jeśli podawałeś to na raty, to te 2mg powinieneś poczuć mimo wszystko prędzej czy później, ale zanim jeszcze podałeś całą resztę. Choć może miałeś takiego pecha, że ładowało Ci się na tyle długo, że nie poczułeś - a jeśli tak było, to znaczy że już Cię prawdopodobnie nie ma na tym świecie... Choć to jedna z najmniej prawdopodobnych opcji, to jednak nie można i tego wykluczyć.
  • 545 / 8 / 0
A czy dałoby się rozpuścić B-F'a w glikolu propylenowym i waporyzować go w e-papierosie tak jak nikotynę ?
Luk.low@interia.pl
  • 36 / / 0
@pandaeb

BF byl w postaci roznej wielkosc drobnych grudek jasno żółtego, prawie bialego pudru o dosyc lepkiej konsystencji. Roztwór zrobilem od razu wsypujac zawartosc worka do naczynia, wlalem wodę, nastepnie przeplukalem jeszcze worek.

Wymieszalem do chwili otrzymania klarownego r-ru.

Co do przyjmowanych lekow/substancji - kilka godzin (jakies 5-6) wczesniej pochłonąlem 750 kody. Dzien wczesniej skonczylem kilkudniowy ciag na kocie. Na noc przypalam sobie am2201 ( byla jakos 16, wiec tez sie raczej nie liczy).

Czyli prawdopodobnie moglem dostac lipnego butyr-fenta, nie widze tutaj innej opcji. No nic, sprobuje jeszcze raz zamowic te 10 mg i odstawic na kilka dni kode. Zaczynac od 2mg? Mowicie tu wszyscy ze wiecej jest juz niebezpiecznie?
  • 221 / 4 / 0
jakiś trefny sort ogarnąłeś, przy iv nie ma opcji żeby nie poczuć, ja co prawda po około 2 mg też nic nie poczułem ale jak zwiększyłem dawkę to wejście było megakurwazajebiste
  • 1037 / 10 / 0
Ta koda mogła nieco osłabić działanie, zwłaszcza w takich ilościach (750mg to niemało), więc jest możliwość że przez to nie poczułes pierwszych 2mg, ale mimo wszystko nie ma szans żebyś nie poczuł pozostałych 8mg. Obstawiam że miałeś z tego samego źródła, co wszyscy tutaj, bo innego póki co nie znam (przynajmniej w Polszy), ale opis substancji wskazuje na to, że mogła ona być już nieco zdegradowana - przez co mogła stracić nieco na mocy. Ja, dla przykładu, pamiętam jak ten sort wyglądał na samym początku - był w postaci różnej wielkości kryształków w kolorze beżowo-brązowym i był nieco lepki, ale nie jakoś bardzo. Wiem jednak że na tę substancję mocno może wpływać wilgoć i/lub wysokie temperatury - można więc założyć, że substancja była już częściowo zdegradowana, a w trakcie przesyłki mogła zdegradować się bardziej jeśli np. przewożono ją w bardzo nagrzanym samochodzie i/lub zawilgotniała.
Ale to tylko moje gdybanie - ciężko powiedzieć, co jest przyczyną, bo przyczyn mogło być wiele - na Twoim miejscu skontaktowałbym się z vendorem i wyjaśnił mu całą sytuację, może on będzie mieć jakieś sensowne wytłumaczenie.
  • 625 / 28 / 0
jak jest z wytrzymałoscią tej substancji po rozpuszczeniu ?
można w wodzie czy lepiej w spirytusie ?
pewnie dłużej niż tydzień nie poleży, ale zawsze wolę mieć większą wiedzę na temat danej substancji
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.