Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Jeśli roztwór był świeży, to wyjścia są dwa:
a) albo jesteś fenomenem naukowym i fentanyle na Ciebie nie działają
b) albo dostałeś jakieś gówno a nie butyrfenta
W przypadku podejrzenia tego drugiego przypadku opisz tu jak wyglądało ten Twój butyrfent.
I jeszcze jedna kwestia - przyjmujesz stale jakieś leki i/lub inne substancje? Nie wiem jak to jest dokładnie z innymi lekami, ale kiedy puknąłem BFa będąc w ciągu na buprze ("ciąg", w sensie codziennie ładuję ok 1mg bupry od dwóch tygodni), to nie poczułem ani wejścia, ani fazy - jedynie skręta zabiło na kilkanaście minut.
Tak więc pozostaje jeszcze taka możliwość, że masz wysycone czymś receptory i butyrfent się po prostu nie przebił.
A, jeszcze jedna możliwość przyszła mi do głowy. Jeśli rozpuściłeś subst. w zwykłej wodzie, to mogła się ona nierozpuścić zupełnie - pisałem już kiedyś o tym, że wtedy w roztworze pływają takie jakby podłużne kryształki, widać że nie jest to zupełnie klarowny r-r. Podając coś takiego i.v. zawsze czułem pełnię efektów dopiero po jakimś czasie - jest więc możliwość, że wejdzie Ci to z opoźnieniem. Ale jeśli podawałeś to na raty, to te 2mg powinieneś poczuć mimo wszystko prędzej czy później, ale zanim jeszcze podałeś całą resztę. Choć może miałeś takiego pecha, że ładowało Ci się na tyle długo, że nie poczułeś - a jeśli tak było, to znaczy że już Cię prawdopodobnie nie ma na tym świecie... Choć to jedna z najmniej prawdopodobnych opcji, to jednak nie można i tego wykluczyć.
BF byl w postaci roznej wielkosc drobnych grudek jasno żółtego, prawie bialego pudru o dosyc lepkiej konsystencji. Roztwór zrobilem od razu wsypujac zawartosc worka do naczynia, wlalem wodę, nastepnie przeplukalem jeszcze worek.
Wymieszalem do chwili otrzymania klarownego r-ru.
Co do przyjmowanych lekow/substancji - kilka godzin (jakies 5-6) wczesniej pochłonąlem 750 kody. Dzien wczesniej skonczylem kilkudniowy ciag na kocie. Na noc przypalam sobie am2201 ( byla jakos 16, wiec tez sie raczej nie liczy).
Czyli prawdopodobnie moglem dostac lipnego butyr-fenta, nie widze tutaj innej opcji. No nic, sprobuje jeszcze raz zamowic te 10 mg i odstawic na kilka dni kode. Zaczynac od 2mg? Mowicie tu wszyscy ze wiecej jest juz niebezpiecznie?
Ale to tylko moje gdybanie - ciężko powiedzieć, co jest przyczyną, bo przyczyn mogło być wiele - na Twoim miejscu skontaktowałbym się z vendorem i wyjaśnił mu całą sytuację, może on będzie mieć jakieś sensowne wytłumaczenie.
można w wodzie czy lepiej w spirytusie ?
pewnie dłużej niż tydzień nie poleży, ale zawsze wolę mieć większą wiedzę na temat danej substancji
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.