nutella-cole pisze:Ano bo hydroksyzyna to lek przeciwhistaminowy, a tylko i wyłącznie jego efektem ubocznym jest lekkie uspokojenie, działanie przeciwlękowe i nasenne.
To jak ceteryzyna (Zyrtec, Alertec) niby lek na alergie, a jak zjesz z 4-5 tabletek to się spać chce...
Ano bo hydroksyzyna to lek przeciwhistaminowy, a tylko i wyłącznie jego efektem ubocznym jest lekkie uspokojenie, działanie przeciwlękowe i nasenne.
A w poniedziałek znów dawka ta sama lecz próbując zasnąć myślałem że mi co w chwilę serce przestaje bić :-/ bardzo dziwnie biło (zawsze gdy zasypiam wsłuchuję się w tętno) To brzmiało tak jak by chciało ale nie umiało, takie jakieś powolne i mocne uderzenia że w całym ciele czuć i co chwila wrażenie zatrzymania się. Nie muszę chyba dodawać jak to shizowało :#: Wczoraj to samo, no może byłem bardziej opanowany już i mówiłem sobie że jak wczoraj przeżyłem to dziś też. Nigdy mi się to nie przytrafiało po hydro.
Może ktoś z was ma coś podobnego? Dziś sobie daruję hydro bo mam dość tego, za kilka dni sprawdzę może znów jak działać będzie to ustrojstwo.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.