Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3363 / 360 / 0
EPH nie snifowac.
  • 205 / 1 / 0
FajnieJest pisze:
EPH nie snifowac.
myslalm wlasnie o sniffie ale wole sie upewnic czy taki mix jest bezpieczny dla zdrowia/zycia
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 1987 / 111 / 0
locek pisze:
FajnieJest pisze:
EPH nie snifowac.
myslalm wlasnie o sniffie ale wole sie upewnic czy taki mix jest bezpieczny dla zdrowia/zycia
z MPA nie wiem jak jest, ale miksowalem EPH z bardzo wieloma substancjami.

ze sniffem chodzi o to, że po pierwsze rozwala zatoki mocno, a po drugie o ile nie sniffujesz na codzień to po prostu tego nie rób, bo można się wjebać w częste dorzutki i ostre ciągi. po oralu tak nie ciśnie.

co do miksu to jedyne co mogę polecić to ostrożne dawkowanie - jak mieszamy dwa stymulanty to nie bierzmy ich w takiej ilości jak pojedynczo. ta sama uwaga do Mefall dot. miksu z 3MMC - weź *MNIEJ* EPH niż normalnie. spróbuj 20mg. najwyżej sobie potem dorzucisz.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 205 / 1 / 0
scr jakie proporcje proponujesz? myslalem jeszcze o dorzuceniu paru piwek do mixu
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 1987 / 111 / 0
co do 3MMC i alku to Ci nie odpowiem. w ogóle o 3MMC wiele nie wiem, parę razy sobie próbowalem PR.
nie powiem Ci jakie dawkowanie 3MMC - słabo je znam. natomiast EPH dorzucam do serotonergików gdy potrzebuję stymulacji/zniesienia efektu kanapowego, w takim przypadku na ogół wybierałem sniff (liczył się czas wejścia, bo niechciana wbitka w kanapę była już faktem), dawki na oko rzędu 25mg. wychodzę z założenia, że jeśli byłoby to za mało to zawsze mogę dosniffować za 5 minut. aczkolwiek dawno tego nie robiłem i teraz może bym inaczej podszedł do problemu, gdyż przerzuciłem się na doustne zażywanie EPH.

jeśli pierwszy raz będziesz zażywać którąś z tych substancji to odpuść sobie miksowanie. chyba, że zapodasz EPH gdy stwierdzisz, że zupełnie nie wyrabiasz - ale to przemyśl kilka razy. nie bierz przykładu ze mnie - ja tak robię gdy nowopoznawany serotonergik mnie przerasta, z kolei EPH znam bardzo dobrze, a poza tym to jestem glupi ;)
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 18 / 0
etylofenidat+metkat? Jakie mogą być pozytywy z takiego miksu? Jakie proporcje zastosować? Chodzi mi o bardziej euforyczną faze.
"Ukryta twarz oznacza, że wiesz
Coś z czym nikt nie godzi się..."
  • 992 / 25 / 0
a jak mix z GBL? 20-30 mg etylo i GBL?
  • 6255 / 446 / 12
Dobrze ze sobą współgrają - redukuje się GBLowa zamotka.

Peace.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1987 / 111 / 0
dokładnie, a GBL uspokaja trochę EPHowe roztrzęsienie. byle nie przesadzić z ilością. poza tym GBL to też bardzo fajny stymulant. jeśli chodzi o umysł to ten mix jest naprawdę dobry.
  • 254 / 4 / 0
poza tym GBL to też bardzo fajny stymulant.
Eee?
Było kilka postów o kodeinie z EPH, ale nic konkretnego. Jakie dawki obu? Najpierw koda, potem EPH? Czy może najlepiej na zjazd EPH zarzucić kodę? I ogólnie jak wygląda ten miks?
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.