Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 720 / 12 / 0
Nie no, nie mówie że coś nie gra, ale jak pacze to tutaj wala po 10-30mg.
No kurwa 0,5mg w nos to raczej bedzie "cos sie zmieniło".
JSC ja poprostu lubie mieć DOBRZEeEEeEeee %-D
  • 827 / 33 / 0
wujciodobrarada pisze:
kolego poczekaj i wal snifem zacznij od polowy tabletki u mnie maksymalna dawka rekreacyjna to jakieś 12 mg ale np po 5 mg na dziąsło ale ja jedstem sajko cyborgiem wchodzi praktycznie od razu po snifie siadasz na klopie i jak zejdziesz już jest mocno nie siedzisz długo po prostu pozbywasz się ciężaru i tyle.
Snifem zaoferowało mi to najmocniejsze doznania psychodeliczne
po 5 mg na dziąsło pewien osobnik obudził się w szpitalu ale miło to wspomina.
Ja leżałem w pasach 2 dni po ok 5mg na dziąsło, dosłownie ociupinka o czym pisałem z 3 strony wcześniej ale wcale to fajne nie bylo:P
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 720 / 12 / 0
Moze to była bromoważka ?
  • 367 / 7 / 0
PURE GBL pisze:
wujciodobrarada pisze:
kolego poczekaj i wal snifem zacznij od polowy tabletki u mnie maksymalna dawka rekreacyjna to jakieś 12 mg ale np po 5 mg na dziąsło ale ja jedstem sajko cyborgiem wchodzi praktycznie od razu po snifie siadasz na klopie i jak zejdziesz już jest mocno nie siedzisz długo po prostu pozbywasz się ciężaru i tyle.
Snifem zaoferowało mi to najmocniejsze doznania psychodeliczne
po 5 mg na dziąsło pewien osobnik obudził się w szpitalu ale miło to wspomina.
Ja leżałem w pasach 2 dni po ok 5mg na dziąsło, dosłownie ociupinka o czym pisałem z 3 strony wcześniej ale wcale to fajne nie bylo:P
sory jeszcze raz za tamto

jest opcja ze miałeś większy udział jakiejś innej odmiany 2 c b fly wersji jest na prawdę dużo pisałem o tym gdzieś w wątku dea robiło jakieś analizy tej grupy związków.
no i jest jeszcze opcja ze np nie wszedzie sie doczepił brom ...
tu jest możliwość parudziesięciu kombinacji z samym bromem
i generalnie można tak robić wszystkie halogenowe 2 c i pewnie tez nie halogenowe to przyszłość sajke wg mnie a nie jakieś tam nbooxy .
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 827 / 33 / 0
hah nie ma za co. Najgrubszą jazdę w życiu z perspektywy czasu spoko zaliczyć :P Czytałeś pw?
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 319 / 7 / 0
Ja miałem podobnie jakieś półtora roku temu. Około 25mg oral skutkowało lajtowym tripem, połowa tego na dziąsło zafundowało mi taki psychodeliczny terror, że ledwo doszedłem do siebie. Kolega po 5mg donosowo miał grubo wizualnie, ale dość krótko.
  • 371 / 9 / 0
Jak stymulacja po tym? I jaka droga administracji najbardziej optymalna?
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 2244 / 381 / 0
w PL legalne?
  • 80 / 1 / 0
Jestem po 30mg rozlozonych na 6x5mg w nos i mam rozpierdol na maksa teraz
  • 1993 / 490 / 0
Po co dorzucać psychodeliki jak wiadomo, że dokładki zawsze słabiej działają zamiast od razu wziąć docelową dawkę? Uważajcie, z tym bo dużo dziwnych akcji po 2c-b-fly było opisywanych.
mietowy3 pisze:
w PL legalne?
Tak.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.