Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 6255 / 446 / 12
amfetamina sama z siebie działa jak etylofenidat+wyzwolenie+iMAO. IMO etylfenidat nadaje się tylko do podbijania b-k. Zostań przy benzofuran+amfetamina.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 987 / 8 / 0
Biorę SSRI - paroksetynę. Czy mogę załadować teraz około 100 mg 6-APB?
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 130 / 8
Możesz, ale nie ma po co - działanie będzie prawdopodobnie szczątkowe. Poza tym jest rano. Rano się nie ćpa.
  • 1951 / 15 / 0
Czesławie, jak to nie? Trzeba śniadanie zjeść %-D

Co do ssri, to mi na citalu działało. Zdecydowanie słabiej, ale było czuć.
  • 987 / 8 / 0
Właśnie przeczytałem w wątku głównym, że nie działa, ale zarzuciłem przed chwilą jakieś 80 mg. Zobaczymy...
Czeslaw pisze:
Poza tym jest rano. Rano się nie ćpa.
Oj tam oj tam. Do pracy na razie nie chodzę, to można sobie pozwolić ;)
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 614 / 21 / 0
greenwave pisze:
Właśnie przeczytałem w wątku głównym, że nie działa, ale zarzuciłem przed chwilą jakieś 80 mg. Zobaczymy...
Daj znać, czy coś poczułeś. Na moją koleżankę na SSRI 6-APB działało normalnie. Ale MDMA też na nią działa, więc chyba jest jakimś mutantem %-D
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 72 / 1 / 0
Albo faktycznie mutant albo mowisz o okresie kiedy ssri nie osiagnelo w pelni stezenia we krwi(czyli okres pierwszych dni-tygodni) .To wtedy tak.W przeciwnym razie niemal nie prawodpodobne.Z reszta skoro bierze ssri skad wiesz jak na nia NORMALNIE zadzialaloby? 6-APB dziala na ssri -dzialanie wyraznie czuc niemniej lwia czesc przepada.Ponad to ze gowno warte jest branie 6 na ssri dla takiego dzialania i wystepuje mozliwosc interakcji trudnch do przewidzenia oraz ze jest to strata kasy ,to nie musze pisac ze ZS wchodzi w gre,prawda? ;-)
Uwaga! Użytkownik 3F nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 269 / 5 / 0
zastanawiam sie nad mixem
150 6-APB+ 100 fety
i dorzutka po oslabieniu efektów ta sama (150 i 100)
Czy nie powinno mi się stac nic złego?
  • 2334 / 9 / 0
Miksowalem to i zyje. Chyba nawet w tym watku o tym pisalem. 6-APB 150 i po kilku godzinach 150, a amfe wciagalem co jakies 2h. Ilosci nie pamietam, ale raczej cos w okolicach 150mg kreski, z gram przez nocke. Jakosc amfy calkiem dobra- bez podkladu z 6-APB takie 150mg bylo wystarczajace z tego co pamietam. Do tego kopcilem od chuja gandzi. Miks jest swietny, tylko trzeba na cisnienie uwazac. No i raczej kazdy sie zorietuje ze cos brales. Miej jakies benzo i cos na zbicie cisnienia w pogotowiu.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 269 / 5 / 0
dziekuje za rzeczowa porade wciagac nie zamierzam raczej bombke a pozniej ewntualnie dorzutka dzieki pozdro :-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.