ODPOWIEDZ
  • 63 / / 0
Siemary 5 maja na imprezce mam zamiar strzelić 50mg 6-apb i 125mg 5-apb no i mam zamiar zajebać coś tego 5-apb jutro , tylko niewiem czy warto , bo jak ma mnie na imprezie nie zrobic to lipa...Warto?
Mam takie[ external image ] [cut]
Ogolnie to czysty jestem , jakis tydzien temy 4-aco-dmt 40mg .

Zbędne, gdy jest zdjęcie. - surveilled
Uwaga! Użytkownik Explorationn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3363 / 355 / 0
Za malo szostki a za duzo piatki.
Zrob tak: 70mg 5apb + 50mg 6apb, bedziesz zadowolony.
  • 63 / / 0
Napewno to nie będzie za mało?? Po 170mg 6-APB z tego samego źródła czułem się zajebiście ale jeszcze trochę brakowało... 200 myślę że było by ok;)
Uwaga! Użytkownik Explorationn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 124 / 8
To chujowe źródło raczej, tego się tak nie dawkuje.
  • 1530 / 9 / 0
FajnieJest pisze:
Za malo szostki a za duzo piatki.
Zrob tak: 70mg 5apb + 50mg 6apb, bedziesz zadowolony.
Ostatnio zrobiłem coś na deseń tego mixa i byłem niezadowolony. Musiałem dorzucić szóstki by czuć się dobrze. Nie wiem z czego to wynika. Co do dawkowania to 100mg z dobrego i znanego źródła była dla mnie zadowlająca.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 3363 / 355 / 0
Mi samo 5apb w ilości 70mg starczy aby się dobrze bawić.

W ogóle dlaczego piątka jest tak mało omawiana? Moim zdaniem jest o wiele lepsza niż szóstka.
  • 1049 / 10 / 0
Dal mnie 5 zbyt silnie pobudza, a 6 fajnie plywa. Mix obu optymalny dla mnie to byl: 60mg 5-APB i 70mg 6-APB i jakies 12 godzin z glowy ;) Ale bardzo przyjemny flow byl z lekkimi zaburzeniami postrzegania. Bajkowo, ale na impreze to jak dla mnie przestrzelony pomysl z tym. Najlepszy miks w plener przy ognisku.
  • 63 / / 0
No własnie wróciłem z imprezy i te 5-APB jest lepsze niz te nasze piguly z chuj wie czego...
Wszamałem jakies 150mg +/- 10mg o godzinie 20:30 , 21:20 juz czułem że wchodzi.Działało na mnie tak 6-7 godzin licząc od 21:30 .Waze 80kg
I juz wiem ze sobię dalej potestuję ;)
Zero zjazdu , oczy rozdupczone z deka , stymulacja ok , euforia jest ale musi ją ktoś wyzwolić ;) Np. wybranka ;)

Od 6 lepsze moim zdaniem , jesli chodzi o imprezy.
Jak ktoś szuka mocy starych piguł to niech sobię strzeli 5-APB i ciupke futra.I pozna te nowe lepsze ;D
  • 1 / / 0
no to i ja moze wtrace swoje 3 grosze;p
23:00zaladowne z kumplem 100mg na glowe oral, przedtem spora dawka alko
01:00 czuc dzialanie, delikatne rozmemlanie:) przyjemnie bardzo, w pozycji lezacej brak checi na cokolwiek oczy same sie zamykaja, odplywasz ale chwilowo, ogar nie ogar. totalna mieszanka nastroju, speeed na maxa i chwila zjadu;p zabawa tym byla wysmienita. ale czuc ze to jeszcze nie to
ok 2:00 pada magiczne slowo : jest grubo, jest grubo i to mocno. totalne rozpierdolenie, zrenice rozwalone jak 5 zl, zabawa skrolem myszki wysmietia, rozmowy na fb telefony do wszystkich empatia na maxa;] totalna integracja ze swiatem.
ok 3:30 schodzi nie schodzi??? o to jest pytanie. blogosc i euforia, nie ma pozycji w ktorej jest Ci zle;p
później kumpel stwierdza ze juz nie ma sily wiec zazucamy bromazepan przepijajac piwem i paroma szotami 40%
i tu zaczyna byc dziwnie;p kumpel rozjebany spi... a ja godzina 8.27 piszac ten post zero snu i zero chceci na drzemke;p o co tu kaman?? dodam ze caly czas wodeczka sie leje w moje gardlo? w jaki sposob jest mozliwe to ze nie mam o choty na sen, tymbardziej po bromozepanie....
  • 141 / 4 / 0
Dobrze że pojawił sie jakiś opis zastosowania tego na imprezie. Myślicie ze dwie daweczki po 125mg wystarcza od godz 22 do 6 rano?? I czy 125 wystrzeli mnie na tyle mocno żebym nie musiał odrazu zarzucac drugiej kapsułki?? Zakladamy że źródło jest dobre. Brałem stamtad juz inne tematy i wszystko było ok
Co do tolernacji to w ostatni piątek brałem 2cp. Tu też pytanie czy do soboty tolernacja zdarzy juz sie juz zredukowac?
Ostatnio zmieniony 22 maja 2012 przez eL1, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.