Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 262 / 8 / 0
Chciałem się popłakać jak dorzuciłem benzo do tramadolu...
To tak, jakbyś się wielbłąda na pustyni
zapytał czy wody chce. :nuts:
  • 50 / / 0
zazwyczaj kodeina mnie raczej wycisza, czesto zarzucam jak mam zly humor, na wahania nastroju itd.
Nocne życie kusi, więc i tak tu wrócisz...
  • 6 / / 0
Tak, kilka razy, ze szczęścia i ze smutku. Po kodzie zawsze jestem bardzo empatyczny i łatwo się wzruszam.
  • 3 / / 0
Ja po kodzie praktycznie nie czuje nic poza chemicznym ciepłem
  • 13 / / 0
Miałem okazje , kodeina robi mnie dużo bardziej emocjonalnym, i myśląc o śmierci mojego zwierzaka bardzo się spłakałem kilka razy
  • 2 / 1 / 0
Przy zbyt małej dawce i zbyt dużym mentalnym rozpierdolu. Zresztą i podczas rzygania nieraz łza pocieknie.
Uwaga! Użytkownik euphorion nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 914 / 0
zdarzylo mi sie.Plakalem ze szczescia i rozmawialem podczas tego z moja kobieta (tez na kodzie).
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3693 / 610 / 1
Chyba tylko jak faza zeszła
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 289 / 11 / 0
Tak, aktualnie.

"Nawet nie pytaj o co chodzi"
  • 293 / 41 / 0
płakać się nie zdarzyło na kodzie. ewentualnie przy skrętach wrażliwszy jestem, ale to normalka.
czasem gdy koda zaczyna schodzić często bierze mnie na jakieś sentymentalne wspominki. traktują one o zerwanych znajomościach i tego typu akcjach.
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.