Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 456 / 14 / 0
black metal vains calkiem fajny, porządna dawka chorej patologi, cpunstwa, rzygow, dziwkow, i pomarszczonych cyckow :heart:
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 10 / 0
Popieram pomysł.
  • 840 / 26 / 0
Ostatnio dość ciekawy film oglądałem o jakimś punkowym zespole z Wielkiej Brytanii ( The Sex Pistols ) - Kompletnie Nie Moja Bajka ale film spoko i ćpania też trochę było główni bohaterzy wjebani w helupe .
Tytuł : '' Sid i Nancy ''

Daje link do filmu online :-)

http://www.playtube.pl/27909-sid-i-nanc ... or-pl.html
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2878 / 21 / 0
Kiedyś ktoś tu wspominał film Broken Vessels, o ratownikach medycznych wjebanych w herę (fabularny) - dobry film, widziałem kilka miechów temu, jakoś tak mi się przypomniał ;) Oglądałem z łamanym lektorem polskim w kiepskiej jakości, gdzieś może na chomikuj, więc dostępu do filmu nie mam, napisy też nie istnieją, niemniej angielski tam na poziomie akademickim nie występuje, więc śmiało oglądać jakąkolwiek wersję, którą dorwiecie. Polecam. Nie jest to film górnych lotów lub z jakimś przesłaniem, ale ma klimat, jest przyjemny, prawdziwy i nader wszystko ciekawy! Ot, taka ćpuńska rozrywka przed snem ;)
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 95 / / 0
Polecam film 'Jestem przeciw' Andrzeja Trzosa-Rastawieckiego. Urok tamtych czasów jest powalający.
  • 22 / 1 / 0
idontknow pisze:
Kiedyś ktoś tu wspominał film Broken Vessels, o ratownikach medycznych wjebanych w herę (fabularny) - dobry film, widziałem kilka miechów temu, jakoś tak mi się przypomniał ;) Oglądałem z łamanym lektorem polskim w kiepskiej jakości, gdzieś może na chomikuj, więc dostępu do filmu nie mam, napisy też nie istnieją, niemniej angielski tam na poziomie akademickim nie występuje, więc śmiało oglądać jakąkolwiek wersję, którą dorwiecie. Polecam. Nie jest to film górnych lotów lub z jakimś przesłaniem, ale ma klimat, jest przyjemny, prawdziwy i nader wszystko ciekawy! Ot, taka ćpuńska rozrywka przed snem ;)
Widziałem go w TVP parę lat temu "Ostra jazda". Naprawdę dobry film. Również polecam.
  • 1111 / 17 / 0
Ktoś dawno pytał o "Permanent midnight". Ja to ściągnęłam właśnie z torrentów, pewnie sugerowałam się jakimś znaczkiem zaufanego użytkownika przy torrencie. Jak dotąd nie miałam wjazdu na chatę ani listu, ale może to dlatego że nie mam chaty ani adresu.
  • 221 / 4 / 0
zacząłem szukać tego filmu po necie ale widze że główna rolę gra Ben Stiller, jakoś nie mogę go sobie wyobrazić w filmie wartym obejrzenia
  • 1111 / 17 / 0
Ja też miałam takie podejście, jest to oczywiście głupia komedia, ale najlepsza jaką widziałam ze Stillerem. Na tyle dobra, że daje radę jako odmóżdżacz.

Albo może tak: w filmie jest kilka dobrych scen - ta z porannym grzaniem, z paleniem cracku czy z puszystą koleżanką w Boże Narodzenie.
  • 1406 / 143 / 0
a może niech każdy z tu piszących nakręci amatorski dokument ze swoich doświadczeń. to by była rewelka, bo swojski, polski klimat. ja osobiście mam dośc wałkowania tematu przez anglosaskie kino, no może z wyj. twórczości Quentina T., bo do niego zawsze miałem słabosc. odjechany totalnie, choć ostatnio spasował dosć mocno. ja bym naprawdę wolał coś z naszego podwórka. a w zasadzie to takich filmów nie ogladam w ogóle. bo po co? wystarczy, że się obudzę i mam opio reality show cały boży dzionek.
pozdrawiam kinomanów
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.