teraz właśnie testuję nową wersję zestawu nr 1 i powiem że działanie jest mocniejsze niż poprzedniczki :yay: wczoraj dostałem paczkę a jutro chyba złoże kolejne zamówienie...
Jaka mieszanka, z naturalnych ziół, mogła by wysłać człowieka najdalej w piękny świat?
Bo jak większość z was wie maria ryje psyche po dłuższym czasie, dopalacze to coś nie dla mnie za dużo chemii, a czy coś z naturalnych ziółek ma dość miłe jazdy tak w skali 1 do 10 w porównaniu do dopalaczy, czy można zaznać tylko po mich miły stan uśmiechu, i polepszenia nastroju a nie lotu w inny lepszy świat?
A konopia używana z głową i umiarem nie ryje bani. A jeśli używa się czegoś bez umiaru, to wszystko zryje banię.
PS - jestem w trakcie testów nowych zestawów.
@Soulless - pomijając uzależnienie :D
A nie podkreśla, bo chyba nie ma liczny pojedynczej tak po polskiemu patrząc :P Bo wyskakuje w podpowiedziach propozycja "konopie" :) A słownik chyba nie zależy od forum, tylko to jest ogólny słownik mozilli (chyba ze masz inną przeglądarkę ;))
Soulless-> co do maku to raczej odradzam, po mleczku raczej nie zapomina się bólu głowy gdy schodzi, co ma większość chyba, ale Kratom wydaje się miły :cheesy:
WawaEndrju-> Wiesz jak stestujesz, to z miłą chęcią przeczytam Twoje wrażenia :-D
Ogólnie miłą alternatywą było by zrobić coś samemu z tego co jest w SS, ekstrakcja też nie była by problemem;D Szczególnie interesują mnie Maconha Brava, Bay-bean, White Lotos, i Kanna GOLD, macie większe doświadczenie więc może by mi ktoś doradził czy coś do tego dorzucić albo odjąć według swojego doświadczenia czy lepiej właśnie kupić gotową mieszankę w SS :-P ?
WawaEndrju pisze:Tak w ogóle dlaczego na forum o dragach w słowniku nie ma słowa "konopia"? (podkreśla mi :-p )
a co do mieszanek z ss to faktycznie jedynym ich minusem jest duzo krotsze dzialanie niz mj, chociaz czasami ten minus moze okazac sie plusem kiedy chcesz sobie przypalic a nie masz za duzo czasu na zwale. ;)
Ogólnie miłą alternatywą było by zrobić coś samemu z tego co jest w SS, ekstrakcja też nie była by problemem;D
A co do czasu działania to ja nie wiem..ale na mnie działają o wiele dłużej niż te pierwsze ;-)
Choć zestaw nr 1 mneij pachnie Damiana to jedna smaczek ten sam pozostał-taki bardzo specyficzny.
Z kolei nr 2 zyskał bardzo dużo (na mocy i wyglądzie-sporo płatków kwiatu Klipp Daggi tam jest) bo jak dla mnie ten wcześniejszy był taki sobie. Z drugiej strony nie jest tak "smaczny "jak nr 1 i trochę dusi-papierosów nie palę może dlatego jestem bardziej wrażliwy.
Ale ogólnie spoko..naprawdę spoko :-D
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.