ODPOWIEDZ
  • 410 / 8 / 0
snif 100mg, bardzo boli, normalnie mefa waliłem w chuj i nigdy tak nie bolało, tą setke musiałem na 3 razy. efektów 0, ale zeżarłem 150 i jest ok. tzn. mogło by być lepiej ale wolę więcej na później zostawić i przyjebać grubo :-)
  • 46 / 1 / 0
6-APB powinno sie uzywac z MDAI i brefedronem, wtedy wszystko bedzie jak nalezy - farmakologicznie, teoretycznie. MDAI zalatwi obecnosc serotoniny, brefedron zablokuje jej wychwyt zwrotnu, a X-APB w takiej konfiguracji bedzie milo agonizowac receptor 5-HT-2C. Post powinien byc w miksach, ale przyda sie tym co marnuja bezuzytecznie substancje. Zostawcie ja i dokupcie pozostale substancje.
  • 4 / / 0
Próbowałem tego 1 g zszedł przez 24 h. No cóż substancja ciekawa, pobudzenie jest, ale nienachalne i takie bardzo naturalne(jak po MDMA). Dla mnie osobiście za słabe. - Dlatego wydaje mi się warte sprawdzenia w Mixie z niewielką ilością jakiegoś typowego stymulanta. Efekt "wystrzelenia" na twarzy- wyraźny, następuje wyostrzenie barwy- świat wydaje się piękniejszy. Empatia- raczej delikatna, łatwe skupieniu na danej czynności lub przedmiocie- reszta świat wtedy prawie nie istnieje. Ale stałość zainteresowania daną rzeczą jest niewielka. Charakterystyczne jest przeskakiwanie od wątku do wątku. Dawkowanie 120mg do 140mg(hardcor)- bez wględnie oral. Przy dużych ilościach efekt euforycznego przytłoczenia. Działa długo- około 8 h.
  • 2428 / 91 / 0
O mix z MDAI pytałem i chyba jest on niebezpieczny , na zagranicznych forach znalazłem mało info o tym
wiem że ktoś mieszał z 5-APB i było ok . Mix wygląda przekozacko , i to dopiero musi wypierdolić w kosmos :gun:
Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2011 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 1 / 0
6-APB 100mg, MDAI 100mg, brefedron 150mg i do kaspułki załadować. Można do tego dodać jakiegoś stymulanta i wtedy dobre na bibke.
  • 2428 / 91 / 0
MDAI troche mało ja bym był bardziej ku 180-200mg i faktycznie jakiś stims by sie przydał bo to strasznie by rozleniwiło
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 246 / 1 / 0
ziper pisze:
snif 100mg, bardzo boli, normalnie mefa waliłem w chuj i nigdy tak nie bolało, tą setke musiałem na 3 razy. efektów 0
srsly? szkoda. a ile czekałeś?
  • 410 / 8 / 0
jebnąłem, odczekałem z 10min i zeżarłem 150, efektów żadnych po snifie, do tego zajebisty ból, nie warto, chyba, że jakbym więcej przyjebał ale to szkoda temat marnować. i tak się poświęciłem "dla dobra nauki" i spróbowałem 100 w nos ;-)
  • 246 / 1 / 0
heh gdzieś tam czytałem ze przez nos wchodzi równie długo jak przez oral ale wtedy bys poczul skumulowane 250, więc mozna chyba uznac ze sniff nie działa. i co, dalej tak euforycznie?
  • 46 / 1 / 0
Na poczatek probujcie z 100mg MDAI - aby nie nabawic sie zespolu serotoninowego, chociaz przy takim miksie nadmiar serotoniny to normalka.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.