- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
i jak weszło apb (po 50 minutach) dojebałem 33mg 4-AcO-DMT .
Matko bosko ten mix jest najlepszym mixem jaki kiedy kolwiek w życiu jadłem.Ogarniałem w miarę, co już nie było by łatwe przy solo 33mg 4-AcO-DMT.Można powiedzieć że APB przejmuje pałeczkę ,a tryptamina podbija jego działanie , oczywiscie coś tam z tryptaminki jest ale nie wyobrażam sobię żeby złapać badtripa przy tym mixie.
Dobrym mixem jest też 40mg TMA-6 + 120mg 6-APB , nieco mniej euforyczny mix ale podoba mi się w nim to że jestem wyjebany z bezpieczników ,a mogę wyjść do ludzi i bez większych problemów pogadać.Znacznie lepiej niż na samym 6-APB.
Zarzucane było w jednej kapsule .
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Tak samo jak Gluciorro niechciałbym już mieć lepiej ;)
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
a przedewszystkim nie dostalem zamowionego odtwarzacza mp3 a nie widzi mi się na takiej poteznej bombie lazic bez muzyki bo jeszcze bym jakiegos sasiada zagadal ;-)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.