Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.
Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
Popthetrunk jaka ilość wziąłeś ? jak było ? ( Sprawdź maila )
Jakt nikt nie wyrazi pozytywnej opinii o takowym miksie, to faktycznie sprubuje samego HOMiPT'a
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.
Uwierz we mnie.
ale siedzę i czekam dalej. przesłuchałem już 6 kawałków i stwierdziłem ze już dzieje się coś mocniejszego ale nadal poniżej progu dobrej zabawy. czuć było że coś dzieje się z odbiorem dźwięków ale dosyć niewyraźnie. powoli to narastało. aż nagle usłyszałem dziwne pstryknięcie w głowie i w sekundę wszystko się zmieniło. muzyka stała się złowroga, wizuale nagle zyskały na sile. trochę mnie to przytłoczyło i poczułem przerażenie gdyż jeszcze nigdy nie doświadczyłem tak agresywnego wejścia fazy. jakby ktoś po prostu przełączył mój mózg przełącznikiem na inny tryb pracy. od tego momentu niewątpliwie byłem na peaku. postarałem się rozluźnić i skupić na muzyce. zaczęło robić się mocarnie. wizualnie może nie było aż tak mocno ale dźwiękowo i przede wszystkim mentalnie - zostałem rozpierdolony. oderwałem się od rzeczywistości, cevy ostre jak skurwysyn i gonitwa myśli, widziałem swój mózg jak rozwarstwia się na dwie części, jak jego tkanki zrywają się za pomocą specyficznych cząsteczek lub impulsów dźwiękowych które mi się uroiły i pojawiały się raz po raz podczas trwania tripu. co najciekawsze wiedziałem o tym że istnieją i wystąpiły próby nazwania tych cząsteczek w moich myślach lecz było to niemożliwe choć mój mózg doskonale je rozpoznawał i potrafił je nazwać a nazwa brzmiała jakby "singularities" i przybierała wszystkie formy tego słowa jakie można było wymyślić (?) przez co właśnie nie można było tego nazwać. wiem, głupie al tak mi się wkręciło w banie że nie mogłem przestać o tym myśleć.
wystąpiły zaburzenia czasu, pięć minut zdawało się trwać pół godziny. mentalnie zostałem skoszony i poleciałem z prądem, poddalem się działaniu substancji i oczyściłem umysł. dźwięki muzyki sprawiały że czułem powiew wiatru na swoim ciele. w tym momencie bodyload był odczuwalny ale bardzo przyjemny i niezbędny ze tak powiem. im intensywniejsza muzyka wydobywał a się z głośników tym moje ciało drgało szybciej. zrozumiałem że w tym materialnym świecie wszystko istnieje dzięki częstotliwości. zostałem czymś zaniepokojony. nigdy nie czułem strachu przed wyjściem z mojego pokoju. postanowiłem że skoro obawiam się tego to na razie w nim zostanę. muzyka orała mi łeb tak sugestywnie że kompletnie się odklejałem i znajdowałem w wyimaginowanych miejscach otoczony przestrzennym dźwiękiem. przestrzeń zdefiniowała się na nowo, nie istniała grawitacja, okazało się że jestem odwrócony do góry nogami, dźwięk nie przybierał pozycji bo był wszechobecny. potem zorientowałem się że tak na prawdę jestem zarazem odwrócony do góry nogami jak i normalnie, tak jak nakazuje rozsądek lecz po chwili podłoga stała się ścianą choć tak na prawdę jej nie było. trzeba tez dodać że znajdowałem się w tedy w jakimś holu wielkiej rezydencji gdzie były gigantyczne schody. podczas tego utworu http://www.youtube.com/watch?v=XTprffMNKW8 przeżyłem euforyczny orgazm. totalna dezintegracja myśli która za chwilę prze rodziła się w paranoidalną rozkminę, byłem pewien obaw i dziwnych myśli a najciekawsze bylo to że leciał ten kawałek:
http://www.youtube.com/watch?v=D_52N1CR ... re=related think about this think about that i'm dangerously thinking... rozjebało mnie to i zacząłem się śmiać. zmiana kawałka i znalazłem się na jakiejś dziwnej farmie z niewidzialnymi końmi. kolejne zmiany muzyki podczas jednego kawałka [spor - pacifica (chasing shadows remix)] dźwięk mnie zmiażdżył. zasysał otoczenie i mój mózg, zrywało ściany a pozostawała plazma synestezja wtedy nie była mi obca wszystko drgało jakby było trzęsienie ziemi. totalna anihilacja dźwiękowa. następnie moja świadomość została uniesiona i podróżowała na lewitującym urządzeniu w górę psychodelicznej wieży nasyconej wijącymi się wężami. na tej platformie też były węże lecz inne - białe, one broniły mojego umysłu. powoli wzbijaliśmy się coraz wyżej, kiedy już dotarliśmy na szczyt były tam nie zidentyfikowane mi dusze, zrozumiałem że byłem w stanie głębokiego transu, nie mogłem otworzyć oczu, było to możliwe dopiero po ucichnięciu muzyki. potem znalazłem się przed potężnym ekranem który transmitował obraz, dane, trajektorie, itp. był to jakiś futurystyczny system obrony lotniczej, powróciły opisywane przeze mnie cząsteczki dźwiękowe, następnie okazało się że ten system jest jakoś połączony z moim mózgiem, czułem każdy impuls który wychodził lub wracał do systemu. było bardzo intensywnie
wszystko to i jeszcze więcej trwało niespełna dwie godziny (tyle wyniósł peak) ale wydawało się zę co najmniej z 6 godzin. potem godzina lub dwie after glow'u. mimo tego krótkiego czasu zostałem totalnie wyprany. nie spodziewałem się aż takiego mentalno-dźwiękowego kopa w jaja. ho-mipt zyskał wiele w moich oczach lecz wkurzać może przymus wysokiego dawkowania co idzie w parze z ceną.
dla zainteresowanych, chciałbym się jeszcze podzielić muzyką która mi towarzyszyła, zapodam tracklistę, może komuś się przyda.
Roots Manuva - Mind 2 Motion
Leftfield feat. Roots Manuva - Dusted
Roots Manuva - Movements
Killarmy - Allah Sees Everything
Roots Manuva - Witness
Psycho Realm - Stone Garden
Doomtree - Gameshow Host
Killarmy - Killarmy Doomsday
Roots Manuva - Strange Behaviour
Roots Manuva - Get U High
Sabac Red - The Ritual
Foreign Beggars - Black Hole Prophecies
Skitz - Where My Mind Is At (Feat Roots Manuva)
Roots Manuva - Thinking
Robot Koch - Hard To Find
Flux Pavillion - I Can't Stop
Spor - Pacifica (Chasing Shadows remix)
Antibreak - Reactor
Dano & Kay D Smith - Alladin On Acid
Airbase - Medusa
Activa - Genetic (Original Airflow Mix)
Visior & Dark Moon - Beautiful People (Terminal vs Stoneface remix)
Sa.Vee.Oh - Loop Hole
Sa.Vee.Oh - No.Hacker
Toxical - Painting The Future
Dirty Motion - Isolate U
Jowan - Cab 10
Mark Sherry vs Dr Willis - Here Comes The Drums
Donkey Rollers - Innocent
Nagoom - In My Mind
Frontliner - Save.Exit.Planet
Dobre spostrzeżenie co do czasu ta tryptamina ostro zaburza percepcje czasu , pamietam ze przez sekunde potrafilem zostać zbombardowanyt setkami myśli coś podobnego co jest po LSD tylko ze dużo bardziej intensywniejsze to było.
chciałbym poruszyć jeszcze kwestię soku z czarnej porzeczki. wypiłem gdzieś na 3 godziny przed tripem jedna szklankę tylko że ja mam syrop 66% - a to kurewsko niedobre jest. nie chciałem pić więcej bo na prawdę mnie mdliło i nieźle orało gardło. niby ma przedłużać fazę ale raczej tego nie zrobiło, możliwe ze za mało wypiłem lecz śmiem wątpić w działanie tego soku jako inhibitora.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.