Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 370 / 13 / 0
A sorry, to jest 0.5 %-D

Proszę o usunięcie tych postów.
Uwaga! Użytkownik Machine205 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 274 / 3 / 0
czy przyjecie MeOPP o 9 rano wplynelo by w jakis negatywny sposob na nocny trip z 2cp? 2cp mam zamiar wzucic okolo godziny 20 tak zeby zaczelo dzialac okolo 22.
  • 634 / 4 / 0
Przetestowałem jakiś czas temu, dla dobra nauki wrzucę mój opis z innego foruma:

Zarzuciłem 250mg, po 30 min jakieś dziwne wahania nastroju (głównie w dół), trwało to gdzieś z pół godziny, potem było już lepiej, humor się poprawił, zmęczenie zniknęło, a muzyka (zwłaszcza gitary) brzmiała krystalicznie czysto. Ogólnie działanie bardzo subtelne i trzeba było się dość wczuć aby je zauważyć, nie wiedziałem czy jestem na fazie czy faza jest gdzieś obok mnie. Takie nie wiadomo co, skąd i dlaczego. Dorzucenie 250mg po godzinie nie dało żadnych efektów, poza kolejnym zniesieniem zmęczenia. Bez problemu zasnąłem o 7. Gdybym miał za to zapłacić chociaż 20zł to bym się pewnie wkurwił, ale że dostałem za free to nie narzekam. Substancja ponoć znacznie lepiej sprawuje się w miksach z innymi piperazynami i ketonami, ale nie miałem nic pod ręką więc stestowałem czystą.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 274 / 3 / 0
Substancje ta nalezy rozpuscic czy mozna 'zjesc' w czystej postaci?
  • 3206 / 176 / 0
Nie polecam ani jednego ani drugiego, zjedz w bombce bo wypalisz sobie jamę...
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 274 / 3 / 0
moga byc kapsulki zelowe?
  • 2334 / 9 / 0
Nie. To musi być koniecznie zwinięta chusteczka.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 3206 / 176 / 0
blablab pisze:
Nie. To musi być koniecznie zwinięta chusteczka.
Dlaczego? :O
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Głupie pytanie, głupia odpowiedź :rolleyes:
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 87 / 3 / 0
Dostałem 1g MeOPP gratis w postaci śnieżno białego proszku do zamawianego 2C-P. Postanowiłem wypróbować tę substancję na imprezie będąc już mocno wstawiony. Wygrzebałem z worka większą grudkę, na oko 100-200 mg (byłem wstawiony, trudno określić) rozpuściłem w wodzie i wypiłem przy zerowej tolerancji , masa ciała: 62kg. Smak znośny, jedyny zauważalny efekt to zmniejszenie senności, ale nie zmęczenia, czyli efekty mogę porównać do słabej kawy. Mogę pokusić się o wniosek, że substancja nie spisuje się w miksie z większymi ilościami alkoholu, bo efekt jest tłumiony przez tę drugą substancję.
Sola dosis facit venenum.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.