ODPOWIEDZ
  • 536 / 3 / 0
Legalny.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 1 / / 0
Orientuje sie moze ktos czy da sie jeszcze gdzies go dorwac? Albo czy jakiekolwiek designer opio jest jakos do kupienia? CUT to wątek o substancji, a nie o źródle substancji. - 69p
  • 1241 / 9 / 0
w uk jest nielegalny
  • 419 / 2 / 0
Uwaga uwaga, ma pojawić się u polskiego vendora! Cena jeszcze nie znana.

CUT. WARN. Nauczysz się nie podawać źródeł substancji w działach tematycznych? - 69p :heart:
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 317 / 15 / 0
OBY OBY ,Będę szczęśliwy,bo poprzednio nie zdążyłem zrobić zapasów,tak szybko wycofali :-(
  • 3205 / 176 / 0
ciekawe jaka cena i jakość, jeśli obie będą nawet na średnim poziomie to jak najbardziej warto (no albo ćpać tramadol w ciągu, mówi się że to to samo)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 52 / 0
jesli to realne obietnice to na bank w ofercie sklepu czy kilku z zagranicy jeszcze przed nimi bedzie to dostepne, co daje choc cien szansy na racjonalniejsza cene tego produktu. Sytuacja wyglada tak ze jesli lab faktycznie to zrobi to najprawdopodobniej bedzie w tym monopolista na chwile obecna, przy tak porzadanym na rynku i deficytowym asortymencie jak o-DMT zaden chinczyk nie odpusci takiej mozliwosci na wzbogacenie :-P Podobnie jak i sklepy juz tu u nas. Moja prognoza tak wyglada :-P
  • 1037 / 10 / 0
Może być też tak, że ów polski vendor zamówił sobie custom synthesis tej substancji - w takim przypadku nie pojawi się to w żadnym zagranicznym labie. Chociaż z tego co szukałem, to w żadnym nie chcieli tego zrobić - a jak chcieli to za jakieś kosmiczne pieniądze i kosmiczne ilości (10kg min.).
Podobnież ma podobno z AH-7921 - syntezowane w Europie i prawdopodobnie tylko dla niego, bo w żadnym innym europejskim labie tego nie uświadczysz - co prawda jest w paru europejskich sklepach, ale wysyłka z Azji i tak.
  • 254 / 4 / 0
Ten O-Demetylotramadol to ostateczny metabolit tramadolu? Z tego co czytam wynika że odpowiada ze końcowe działanie tramadolu, wiecie na początku serotoninowa stymulacja lekka, potem opiatowa sedacja... I właśnie za tą opiatową część odpowiada O-demetylotramadol ta? Jest już gdzieś dostępne?
  • 766 / 136 / 6
Tak, grupa hydroksylowa przy pierścieniu aromatycznym powstała wyniku O-demetylacji (CYP2D6) aktywuje powinowactwo do receptorów opioidowych. (-)-O-demetylotramadol dodatkowo zachowuje właściwości NRI, których nie ma (+)-O-demetylotramadol; oba tracą potencjał jako SRI. Ostatecznym metabolitem jest N,O-didesmetylotramadol, powstały w wyniku N-demetylacji poprzez CYP2D6.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.