Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5783 / 1185 / 43
Jak ktoś ma ochotę na rozmowę z halucynacjami, nie musi truć się atropiną. Są inne rzeczy. benzydamina, dimenhydramina, inhalanty, BXM,dimenhydrynat i inne delirianty. Można też po innych rzeczach. Proponuję gruby ciąg na alkoholu. Potem przestajemy nagle pić, i hop do wyra. Baba Jaga sama przyjdzie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 128 / 5 / 0
pletzturra pisze:
Jasne, że można. W większości są to duże dawki psychodelików, dysocjantów. Jednak znam takich co się postarali i po benzodoazepinach z alkoholem jak usnęli (normalnie się położyli, zero dziwnych akcji i zerwanego filmu) to mieli tak realistyczne sny, że myśleli, że to się dzieje naprawdę. Tak w sumie to już nawet po 0,5 mg alprazolamu można uzyskać ten efekt ze snem.

Oczywiście przy wyjściu z założenia, że istnieje jakaś prawda i jakaś nieprawda obiektywna dla wszystkich, tak?

I że sny są czymś hm, nieprawdziwym ;)
Prawda powyższych wpisów nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
Witaj w Krainie Dziwów, Alicjo.
  • 5783 / 1185 / 43
Sen sam w sobie to inny stan świadomości.
  • 50 / 1 / 0
przerobione przez moje zycie psychodeliki w koncu sie powaznie odcisnely bo teraz ile razy zapale boba i mam warunki zeby posiedzec sam z muzyka to widze cevy ktorych nigdy wczesniej dla mnie nie dali
  • 54 / / 0
Ja się w ogóle zastanawiam... czy większość z osób które tu się żalą, że mają te cevy, oevy i to jest takie straszne.... czy rzeczywiście aż tak bardzo Wam to przeszkadza? :-P ja tam się do swoich cevów przyzwyczaiłam, a nawet je lubie, fajnie przed snem pooglądać wibrujące kolorki zmieniające kształty :D
Uwaga! Użytkownik Rikissa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
Tak Rikissa, szczególnie kiedy Ci się to zawiesi i przez parę lat będziesz oglądała fraktale na HPPD, świetna sprawa :nuts:
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 54 / / 0
Dobra, cofam mój poprzedni post. Poprzedniej nocy nawiedziły mnie tak natarczywe i chaotyczne cevki, że aż się wkurwiałam :D
Uwaga! Użytkownik Rikissa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3448 / 717 / 9
Ostatnio przy zamkniętych oczach zdarza mi się widywać strzykawkę z wpływającą krwią do kontrolki. Coś jest nie tak,
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 5783 / 1185 / 43
Fetysz igieł.
Mnie to podnieca.
  • 5120 / 887 / 0
cevy z obrazkami bezsensownymi w pieknym bajkowych kolorach mocno intenstywnych, swiecacych o duzym kontrascie w polaczeniu z mrowieniem calego ciala typowego dla mj podczas sluchania muzy to jedna z najpiekniejszych rzeczy jaka doswiadczylem. Niestety po paru paleniach efektu juz nie bylo.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.