Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Nie chodzi o aceton techniczny.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 294 / 5 / 0
aceton techniczny kupić można w sklepie budowlanym
ponoć w technicznym była seria spice robiona

czysty i czysty do analizy kupisz w chemicznym tylko na oświadczenie
I guess time flies when you're havin' fun
So enjoy life, you only get one
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
opalony chlopaczyna pisze:
aceton techniczny kupić można w sklepie budowlanym
ponoć w technicznym była seria spice robiona

czysty i czysty do analizy kupisz w chemicznym tylko na oświadczenie
Dokładnie. Techniczny nie nadaje się do celów badawczo/ogólno-laboratoryjnych, bo jest robiony na "odpierdol się" ;-)
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 31 / 1 / 0
Mam pytanie do osób które już testowaly jewuhe.

Czy ktos probowal konsumowac na etapie rozpuszczania w alko?

Zastanawiam sie nad takim polaczeniem, moze ktos juz ma jakies doswiadczenia:

jewuha 1g + spiryt 50 ml -> kroplomierz -> kostka cukru

alko chyba za malo zeby wplynelo na faze, dozowanie na poziomie kropli - brzmi niezle i nie wymaga dokladnej wagi..

ktos probowal tak?
Uwaga! Użytkownik RotOrNot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 294 / 5 / 0
ja nie, ale powinno działać.

ja połknąłem jwh-018 solo raz (~20-25mg, na palenie używałem wtedy ~10-15) i długo się wkręcało (ok 3h do mocnych efektów).

tylko nie wiem, czy nie za mało 50ml. ale spróbuj i najwyżej dolejesz więcej, jak się nie rozpuści w tylu.
I guess time flies when you're havin' fun
So enjoy life, you only get one
  • 469 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: circus »
Ludziska na bluelighcie chwalą sobie podanie doustne w postaci przetworów mącznych - chleba, ciastek, etc. ;-)
Nowy smak Tymbark - jabłko homet!
  • 157 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rezzo »
Ktore JWH jest mocniejsze? 76 czy 200? Jak sie przeklada na to dawkowanie i ogolnie moze jakis skrotowy opis? ;) No i moze ktos by powiedzial ile dajmy na to wyjdzie dobrej mieszanki z 76 a ile z 200.
Pzdr
Uwaga! Użytkownik Rezzo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Clannad »
panowie a jak z ilością spirytusu na 100mg jwh-73 bo podobno nie rozpuszcza się rewelacyinie więc pewnie szybko się spirytus nasyca??
  • 297 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Skurwol »
Circus piszesz że 40mg na gram suszu.
Wtedy wyszłoby 25 gram suszu. Chce użyć JWH-073, czy w takich proporcjach jak piszesz, będzie robiło odpowiednio? Na pierwszej stronie wątku pisze że z grama 073 na 15 gram suszu będzie dobry sort, tak też chciałem zrobić. Teraz jednak się waham. A bardziej zależy mi na mocy niż na ilości, także kilka pytań:

15g suszu/gram 073 - ile osób jednorazowo odczuje max efekty tego syntetyku posiadając tylko 1 gram
25g suszu/gram 073 - jak wyżej...

Jak to jest z tym acetonem/spirytusem ? Chodzą różne opinie- mieszać wszystko razem? mieszać syntetyk z rozpuszczalnikiem, a potem popsikać jakby "aerozolem" ? I ostatecznie jaki rozpuszczalnik wybrać......

pozdro

edit:
nie na początku tego a na początku tego wątku http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 68;nocount
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2010 przez Skurwol, łącznie zmieniany 1 raz.
nie bądźmy typowi bo jeszcze ktoś weźmie z nas przykład.
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Clannad »
o kurcze faktycznie jest wszystko czarne na białym slepy chyba jestm dzięki :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.