Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 784 / 28 / 0
Szataaaaan!!
  • 84 / 1 / 0
Wam łatwo przychodzi nodd po morf czy raczej ciężko dostać ?
I czy nodd przychodzi na początku czy z czasem działania ? Jeśli z czasem to po jakim mniej więcej czasie nachodzi ?
Poniższe zdanie jest prawdziwe.
Powyższe zdanie jest fałszywe.
;)
  • 784 / 28 / 0
Pozwole sobie na metafore: to jest jak z wiara w Boga. To, czy uwierzymy, zalezne jest od laski Bozej. Nalezy jednak tej lasce pomoc, otworzyc sie na nia, zabiegac. Czyli w naszym przypadku bardzo rzetelnie nacpac, lezec i prosic o laske. Tylko juz taka przez l bez kreski, to znaczy zeby nam makowka w koncu porzadnie obciagnela.

Ale pamietaj: podstawa to zawsze solidne cpanie.

Powodzenia.

Albo skończycie, albo wszystko począwszy od posta koali na poprzedniej stronie poleci do śmieci. leiche
  • 8 / / 0
Needle pisze:
I czy nodd przychodzi na początku czy z czasem działania ? Jeśli z czasem to po jakim mniej więcej czasie nachodzi ?
Łatwo. U mnie po 2 h około.
  • 1959 / 57 / 0
Ja napiszę mój opis nodd'ingu po 150mg kodeiny. Cytat.
Witam serdecznie!

Postanowiłem dzisiaj się przywitać z moją :heart: . 150mg i roztwór czysty jak krystaliczna woda. Postaram się bardziej opisać moje już 2gie przeżycie ze 150mg, gdyż było inne niż pierwszy raz. Ciepła czarna herbatka z cukrem i cytryną, kodeina a to wszystko koło godziny 11. Playlista z ulubionymi piosenkami, ciepłe łóżeczko z widokiem na horyzont, na pierwszy rzut kilka utworów Link Park w wersji Piano. Powoli się rozpływa, pierwsze uśmieszki pojawiają się na ustach.
Po jakiś 20 minut troszkę szybsza piosenka z mocniejszym bitem (A Perfect Circle - The Package). Przymykam oczy i teraz nowość, którą będę się starać opisać jak tylko potrafię.
Pewnie każdy pamięta momenty jak są łzy w oczach, wszystko zamglone, oczy przymknięte na tyle, że drżą one w rytm muzyki, gdy promienie słońca się przebijają promyki rozbłyskają na świetliste gwiazdy. Do tego dodajemy wizualizacje na kształt głośników przybliżających się w rytm basów/bitów. Wszystko w na tle nieba w szarych odcieniach.

Po jakiś 20 minutach wraz ze zmieniają się nutą coraz trudniej uchwycić te "wizualizacje" i oczy się same kleją. Ciągle jest sedacja, tak jak za pierwszym razem. Następne 20 minut i moment "3/4" czyli spadek euforii i lekkie uczucie ciężkiego brzucha. Z opóźnionymi ruchami zapaliłem papierosa, spaliłem tylko pół, żeby nie psuć całkowicie fajnego uczucia. I potem aż do teraz "4/4" czyli chillout, mija uczucie obojętności, można sobie pomarzyć, przymknąć całkowicie oczy i oddać się wyobraźni.

:heart:

Teraz mam pytanie do doświadczonych osób, jak się nazywa ten stan, o którym pisałem? Przedtem na pierwszym 150mg też przymykałem oczy, jednak nie aż tak mocno jak dzisiaj i tylko firanki podczas mrugnięcia zmieniały lekko kolor na turkus/fiolet. Teraz było zupełnie coś innego a tamtego nie uświadczyłem.

Pozdrawiam!

Czytaj więcej na: Kodeina - Wątek Ogólny : Kodeina - 1196 • talk.hyperreal.info
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 47 / / 0
Juz pisalem Ci w tym burdelowym watku, ze to nie jest nodding... Chcesz narkotycznego snu? Przykro mi.. po kodeinie nic takiego nie uswiadczysz.
grzechotnik pisze:
tylko firanki podczas mrugnięcia zmieniały lekko kolor na turkus/fiolet
Ki chuj? Szkoda, ze lampka burdelowka na nocnej szafce nie powiedziala "a teraz dziecko kochane, wypierdalaj do mamy, przyznaj sie do wszystkiego a zostanie Ci wybaczone"

I nie mowie tego zlosliwie.

:retarded:
  • 268 / 3 / 0
nodding po 150 jest możliwy tylko u jednej osoby na świecie, młodszej siostry leiche, bo starsza leiche potrzebuje 300mg kodeiny z tego co słyszałem :D
Uwaga! Użytkownik CodeineLover jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 1 / 0
Erevain pisze:
Needle pisze:
Łatwo. U mnie po 2 h około.
Ja po jakiś 2h czuję się ostro senny,że oczy same się zamykają i czuję się że mogę usnąć kiedy chcę ale nadal jestem trochę uwalony i zawsze robię coś żeby nie zasnąć bo boje się że to nie będzie nodd tylko sen.Popadaliście kiedyś w nodd dopiero po około 2h od przyjęcia czy nodd to raczej wcześniej a później tylko zasnąć można ? Co wy o tym myślicie ?
;)
  • 142 / 1 / 0
Zanim zaczęłam rzrec tramadol, zabawiałam się dosc czesto z koda i w sumie nie pamietam zebym doswiadczyla po niej noddingu. W sumie bralam tylko 300 mg ale.. Potem zaczełam zabawe z tramadolem, dopiero wtedy dowiadczyłam noddingu i nawet nie wiedzialam co mi jest że przysypiam na stojaka. Zmierzam do tego, że generalnie gdy tramadol sie skonczyl i dojscie tez sie skonczyło tak mi tergo brakowało że skusiłam się na 750 kody (pierwszy raz) i miała to być moja słodka tajemnica, bo w sumie troche siara żeby po kodzie noddować ale bez kitu! Tak mnie to zmuliło, że po omacku doszłam z komputera do łóżka i nawet nie wiem kiedy zasnęłam, ale było cudownie!
  • 84 / 1 / 0
@siljie
sen a nodd to dwie inne sprawy ;)

A ja ponawiam moje pytanie:

Ja po jakiś 2h czuję się ostro senny,że oczy same się zamykają i czuję się że mogę usnąć kiedy chcę ale nadal jestem trochę uwalony i zawsze robię coś żeby nie zasnąć bo boje się że to nie będzie nodd tylko sen.Popadaliście kiedyś w nodd dopiero po około 2h od przyjęcia czy nodd to raczej wcześniej a później tylko zasnąć można ? Co wy o tym myślicie ?

Czytaj więcej na: Odpowiedz • talk.hyperreal.info
;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.