Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 112 / 19 / 0
Kiedyś przez pierwsze lata jak brałem tramadol tzn piłem w kroplach ilości około 2000 mg/doba to nie mogłem się wysikać,a ale znalazłem sposób na to, a mianowicie.
Wchodzimy do łazienki sciągamy spodnie i bokserki bądz majtki, nie dotykamy penisa ręką i sobie coś miłego wkręcamy i w ten oto sposób można się odlać normalnie, ja kładem miske pod siebie albo do wanny sie odlewalem na stojąco,
  • 159 / 10 / 0
ja po Tramalu godzinę siedzę na kiblu a I tylko jakieś kropelki lecą od 3 dni nie mogłem oddać moczu.
Wkurwiłe. się poszedłem na sor powiedziałem że brałem tramal założyli mi cewnik czekałem z pół godziny zdjęli mi go i teraz normlanie sikam. :)
  • 2814 / 367 / 0
Dzieci drogie nie tylko po tramadolu są problemy z sikaniem po morfinie też.. czy po lekach przeciwdepresyjnych poprzez blokade receptorów muskarynowych , może też pojawić się ból przy oddawaniu moczu
  • 2532 / 602 / 0
Ale po tramadolu ten problem jest szczególnie dotkliwy.Chociaż fakt,po morfinie też potrafi być ciężko.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 613 / 187 / 0
Potwierdzam, po Tramalu, jak na moc środka, jest to wyjątkowo intensywne zjawisko. Ja musiałem nieraz usiąść na kibelku, bo od stania robiło mi się już słabo.
  • 34 / 8 / 0
Do mnie ten efekt doszedł po latach
Wkręciłem ziomkom z roboty, że mam problem z pęcherzem i długo leje
W tyrce ten problem jest podwojony
Czasami tylko udaje, że leje chociaż próbuje z całych sił i kończę z niczym
Uwaga! Użytkownik Longfill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 509 / 197 / 1
Mnie jak pierwszy raz brałem coś koło 300/400 mg to aż zaczął pęcherz boleć i nie mogłem się wyszczać za żadne skarby. Piję dużo wody na co dzień i co z tym się wiąże leje jak koń.A tramal mi to uniemożliwił i mimo swego głównego faktora motywującego do dalszego brania tj. działania przeciwbólowego paradoksalnie spowodował ten ból.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.