Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 1456 / 19 / 0
Re: AMT
Nieprzeczytany post autor: kfs »
Tak, ale już i tak ciężko dostać. Swoją drogą nie polecam szukać na siłę, jest cała masa ciekawszych substancji, a ekonomiczne to wcale nie jest.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
Jak pozbyć się mdłości i ewentualnego rzygania na wejściu? Aviomarin pomoże?

I jaka dawka na początek, co by się dobrze bawić? Myślałem o czymś w okolicach 40-70mg oral.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1456 / 19 / 0
Nie wiem, ja nie miałem mdłości, jedynie taki nieprzyjemny posmak, ale można zapić jakimś napojem. Jeżeli obawiasz się od mdłości to Aviomarin powinien pomóc. Chyba, że mogą wystąpić jakieś interakcje, lepiej się upewnij.
Dawka jedzona ok. 50mg myślę, ogólnie ciężko stwierdzić, bo substancja jest nieprzewidywalna i jeden ma fajnie po 50, ktoś inny może mieć niedosyt po 100. Dlatego ogólnie odradzam tą substancję, chyba że już kupiłeś. Ja w dosyć szybkim tempie kiedyś spożyłem ze 150, dorzucanie nie ma sensu, z góry mówię (no chyba że innej substancji, jak dla mnie kannabinoidy świetnie wzmacniały odczucia psychiczne i CEV-y). Waporyzowane działało na mnie słabo (wtedy też dawkowanie jest mniejsze), ale pewnie jakbym popracował nad ta metodą to by było lepiej.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 283 / 6 / 0
Mam na stanie 250mg AMT freebase i kilka pytan. Przejzalem caly ten watek i nie znalazlem jednoznacznej odpowiedzi co do dawki. Ile polecacie na pierwszy raz? Czy 10mg bedzie wystarczajaco na 1-wszy raz? Dodam ze doswiadczenie z psychodelikami mam niewielkie,kilka razy grzybki w ilosci 80, 2cb dwa razy i kilka razy 2ce,no a tryptamin to jeszcze nie mialem okazji brac. Z gory dzieki za odpowiedz.
  • 3900 / 245 / 13
A w grzybach to niby co jest? Look@erowid i pamiętaj: lepiej więcej niż mniej...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 3127 / 27 / 0
Akurat w przypadku AMT nie stosowałbym tej zasady, bo nie jest to kolejna niemal obojętna dla ciała tryptamina.
High, how are you?
  • 1456 / 19 / 0
@canabisman, próbuj empirycznie zaczynając od małych dawek, bo skoro czytałeś to powinieneś wiedzieć, że jest bardzo duża rozbieżność i nikt Ci nie powie jak akurat na Ciebie zadziała ta substancja w jakiejś konkretnej dawce. Dlatego osobiście już całkowicie odradzam AMT, bo po prostu są inne, ciekawsze i bardziej przewidywalne substancje. Zależy też czy będziesz to jeść czy waporyzować, przy drugiej metodzie trzeba się postarać, żeby to odpowiednio zrobić, bo inaczej się tylko materiał zmarnuje.
  • 283 / 6 / 0
Mam zamiar jeść. Szczerze to kupiłem to za grosze, bo akurat była promocja w moim sklepie i za te 250mg zapłaciłem 10funtów, tylko mogłem wcześniej poczytać o tym. No ale cóż, spróbować, na pewno spróbuję, a jak ten dzień nastąpi to nie omieszkam tego opisać. Myślę, że zaczne od 10mg i ew. będę zwiększać dawki. A propo tej waporyzacji, to jaką metodą najlepiej to zrobić? czy wystarczy zwykła metalowa lufka do gandy? Dzięki za odpowiedzi.
  • 170 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mortis »
czy wciagniecie nosem 33 mg da porownywalne efekty jak zjedzenie takiej samej ilosci?
Jak wyglada mieszanie AMT z MXE nie bedzie zadnych efektow ubocznych?
  • 3449 / 129 / 8
Nie polecałbym mieszania AMT z dysocjantami.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.