DOI

Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 460 / 5 / 0
Wszedłem w posiadanie kartonika z okiem Horusa zawierającego "średnią" ilość DOI. Miał ktoś styczność z tym rzutem? Jak wypada DOI w porównaniu z waszkom( prosiłbym o porównanie zwłaszcza negatywnych efektów)?
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Jacke »
Ja miałem styczność z tymi kartonikami, z okiem horusa w piramidzie (pewnie tak to wygląda nie?). Były dostępne w warszawie jakoś w styczniu. Po połtoraku była bardzo dobra zabawa z kolorowymi wizualizacjami. Po dopaleniu Mj, miałeś większą kontrolę bawiąc się wzrokowo. A właśnie tak pozatym, straciłem kontakt do tych papierków, może Kasztaniaku "miałbyś" mi pomóc? Z góry dzięki, bo kwacha nie mam siły męczyć kolejny raz, a zależy mi na pzryjemnej kolorowej zabawie.
  • 157 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rezzo »
Jaki jest stan prawny doi w polsce?
Uwaga! Użytkownik Rezzo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 504 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: antraxkelso »
Wykaz środków odurzających: nieklasyfikowany. to samo DOC.
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 460 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kasztaniak »
Wróciłem po nocce w robocie o 8 i spałem do 17 :*) . Właśnie pochłaniam obiadek z kartonem( posmak jakiś taki gorzkawy), szybki prysznic i uderzam na domówkę :-D . Tym razem nie zabieram rolek, bo jeszcze znów mnie najdzie na psycho-skating %-D .

Dobra, na świeżo mogę napisać, że DOI mnie zupełnie zaskoczyło %-D . Trip był totalnym przeciwieństwem ważki: "lżejszy" psychicznie, brak uczucia strucia, syfu i ogólnej chujni, wszystko wydawało się bardzo logiczne i miłe. Fraktale na posadzce i morfujące słoje na drzwiach pojawiły się niespodziewanie po kilku(3-4) godzinach od przyjęcia, gdy udałem się do WC, co niezmiernie mnie ubawiło :D .
Ostatnio zmieniony 26 września 2009 przez MaciekB, łącznie zmieniany 1 raz.
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
dzięki uprzejmości jednego pana z tego forum miałem okazję skosztowac tego delikatesu w scenerii ja sam w domku przy piwkach. Zarzuciłęm popołudniu i ponad dobę miałem coś tak pięknego czego nie sposób opisać a na szczytówce dopaliłem sobie DMT. Piękny trip. Niepotrzebnie piłem tyle piw, bo spłyciły one fazę, ale diamenty, po buchach DMT... Chciałbym to kiedyś powtórzyć mając 2 dni wolnego.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1317 / 235 / 0
Nieprzeczytany post autor: trydzyk »
Panowie (i panie) którzy choć raz wzięli DOI. Powstał wątek, który ma na celu zebranie próbek badawczych do napisania FAQ pozwalającego odróżnić różne substancje na papierach. Opiszcie w miarę możliwości według zadanego template'a swoje refleksje na temat różnych substancji tu:

http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 51#p581651
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 585 / 52 / 0
Jako ze jak dotad z doxowatych mialem tylko okazje kilka razy z docem i wazka + raz czy dwa z domem i dobem, mam pytanko jak ma sie sprawa z fizycznymi katuszami po tej akurat wariacji? W sumie doc jeszcze jako tako mi podszedl (wzualnie nadal moja czolowka rc), wazka (nie wiem co bylo na tych salviowych papierusach, ale to akurat fizycznie bylo lajtowe nawet i po 3szt w porownaniu do 1mg z drugiej drukarni) i dob mimo jakis tam walorow zostaly przekreslone fizycznymi dolegliwosciami na moj organizma, a dom mimo zajebistego potencjalu psychedelicznego, kosmosu psychicznego jak po zadnym doksu, zaowocowal jeszcze bardziej zmasakrowal mnie i to do granic kiedy koncza sie niemile efekty dzialania jako takiej ciekawej substancji, ktore nazywa sie bodyloadem, a zaczyna sie akcja co powiedziec lekarzom jak juz przyjedzie finalnie karetka :(

Na lagodne zejscie mam sporo gbla, diazepamu i alprazolam wiec tego sie nie obawiam. Prosze tylko o info o sposob dzialania, blizej tu do doc i idzie pojsc z ludzmi "niewtajemniczonymi" i wczuc sie bosko w klimat i mieniac sie nawet tak spedzic, czy raczej solo/z wspolcpajacymi tripa planowac?

Papiery ponoc maja jakies 3mg, doc taka ilosc byla dla mnie optymalna i nie potrzebowalem za bardzo wiecej, jak tu sie sprawa ma?
Każdy mam prawo do wypowiedzi, choć nie oznacza to, że zna się na tym o czym mówi
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Najlzejsze DOI i zarazm najmniej psychodeliczne ot co Mozesz zjesc nawet 10 papierów a duzej roznicy w dzialaniu nie odczujesz . A działa naprawde kupe czasu
kapo
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Ja chyba mialem slabego kartona. Zjadlem calego, jakos nawet nie bylo mocniejszej stymulacji, za to mialem dziwne mysli, lekka euforie i niecodzienny stan psychiczny.
Feel free. Of me.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda

Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.