Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
No bo brałaś nierozsądnie, jakbyś się stosowała do przerw na pewno by tak nie było, lub chociaż troszkę rzadziej brała, bo tolerancja że 60 prawie w ogóle nie kopie to kurwa masakra już jest %-D . No rzeczywiście się uzależniłaś, tak czasami bywa, a jak sytuacja teraz wygląda? Nie bierzesz już ile? I jak jest?
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Te nocne sytuacje . Skąd ja to znam ? Miałem te same objawy gdy byłem w tygodniowym ciągu a potem pierwszej nocy byłem trzeźwy . Hujowa potliwość i płytki sen z koszmarami . Także róbcie przerwy drogie dzieci !
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: delusiones »
Ehh niestety moja historia skończyła się próbą samobójcza i monarem. Ale to nie monar pomógł mi tylko przyjaciele o ktorych zapomniałam:)
Uwaga! Użytkownik delusiones nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 357 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Interesuje mnie jak postrzegają świat ludzie często używający dxm, w sensie codziennie/kilka razy w tyg. Jak zmienia sie postrzeganie świata i samopoczucie w takich sytuacjach?
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 34 / / 0
Strasznie sie zmienia:) Masz wrazenie ze wiesz wiecej niż inny, bardziej jestes świadomy siebie.... Hmm nie da sie tego dokładnie wytłumaczyc ale widzisz wszystko tak jakby od wewnątrz.... samopoczucie? Ja zaczełam unikać ludzi miałam wrazenie ze wszyscy maja mnie w dupie a swoje ukojenie nerwów znalazłam w dxmie...
Uwaga! Użytkownik delusiones nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 357 / 2
Czyli właściwie to samo co przy uzywaniu od czasu do czasu. Bo ja tak właśnie miałem.

Pozdrawiam %-D
  • 180 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Great depression »
A mi sie poprostu wydawało, że nie potrzebuje nikogo, bo jestem psychicznie i społecznie samowystarczalny. Inni ludzie są pierwotni i głupi zaspokajają swoje pierwotne instynkty: bez przerwy się kłucą by zaspokoic swoje emocje, sa glupi gapiac sie w telewizje i grajac w jakies durne gry. Nikogo nie potrzebuje, "jestem sam w sobie", potrafie rozwijać siebie a inni w swoim życiu marnują tylko czas.
Owszem i teraz tak myśle, ale z innej perspektywy, nie tak.... egocentrycznie ? Nie to złe słowo. Poprostu nieco bardziej otwarty, że ludziom moga sprawiac przyjemność takie małe rzeczy. ....ale ile tak mozna to tolerowac ?! Ha
Widzisz jogut nawet ten mój ciąg nie poszedł na marne, tak calkowicie i do konca ;)

Pozdro
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
  • 3250 / 357 / 2
Nic nigdy na marne nie idzie. :D Jesli działa to juz jest dobrze :D

Pozdrawiam %-D
  • 34 / / 0

Great depression
(offline)Dziś, 19:56

Członek przez Kwi 2007 ·
mężczyzna ·

· Położenie: Czarna cicha spokojna pustka.

Członkostwo w grupach: Użytkownicy

· Wyślij e-mail
· Unread from here
· Link do tego postu

A mi sie poprostu wydawało, że nie potrzebuje nikogo, bo jestem psychicznie i społecznie samowystarczalny. Inni ludzie są pierwotni i głupi zaspokajają swoje pierwotne instynkty: bez przerwy się kłucą by zaspokoic swoje emocje, sa glupi gapiac sie w telewizje i grajac w jakies durne gry. Nikogo nie potrzebuje, "jestem sam w sobie", potrafie rozwijać siebie a inni w swoim życiu marnują tylko czas.

Owszem i teraz tak myśle, ale z innej perspektywy, nie tak.... egocentrycznie ? Nie to złe słowo. Poprostu nieco bardziej otwarty, że ludziom moga sprawiac przyjemność takie małe rzeczy. ....ale ile tak mozna to tolerowac ?! Ha

Widzisz jogut nawet ten mój ciąg nie poszedł na marne, tak calkowicie i do konca ;)

To jest dokładnie to czego opisać nie umiałam.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Coś w tym jest. DXM daje poczucie władzy, jest się wtedy pewnym swojej mocy. A wiadomo jak to jest, każdy siebie zresztą zna. No cóż mi się wydaję że to nie DXM powoduję taką sytuację, że odchodzi się od ludzi, staję się samowystarczalnym, odrzuca się innych, uznaję za prymitywnych. Po prostu ludzie chcą tak naprawdę być samowystarczalni i do tego dążą, do zaspakajania swojego ego. A później się mówi że to przez dexa na przykład się stało a to zasługa naszej główki tylko...
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.