Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
jak nie przymierzając ja : veni vidi ... tylko vici nie było
zaczęły się za to coraz dłuższe ciągi zamiast rekreacyjnego brania w weekendy, no to i odpuściłem hel i majkę calkowicie , mam nadzieję że na baaaardzo długo i mimo że już nie biorę, H&M są nadal w moich myślach, snach, pragnieniach , wiem że jestem i będę ćpunem ale już czystym, czasem tylko krechę wciągnę i ziołem przypale ale to niewinne igraszki w porównaniu z H & M, jestem znowu szczęśliwy, cieszy mnie błękit nieba, zapach skoszonej trawy albo i falująca pierś przechodzącej obok kobiety
w mózgu też mamy endogenne opiaty i je będę teraz eksploatował i to całkowicie za friko :yay:
Numan, prawidłowe podejście. Jedyne prawidłowe. Gratulacje, podobno wszystko jest dla ludzi - nie wyrzucaj sobie nigdy, że spróbowałeś opio. Potraktuj to jako były epizod, który być może nauczył Cię pokory czy szacunku do samego siebie. Chcę Ci pogratulować z tego powodu, że większość ludzi w momencie stwierdzenia "za mocno popłynąłem" zamiast odpowiedzi "więcej nie biorę" wybiera "eee, pierdolę". Tak się zaczyna.
że muszę spróbować, na szczęście nastąpiło to w wieku dojrzałym i nie trwało zbyt długo, tak że ćpanie silnych opio nigdy nie naruszyło moich życiowych priorytetów i niechby tak już zostało.
i jeszcze uwaga dla potencjalnych użytkowników: heroina NIE JEST NARKOTYKIEM REKREACYJNYM !!!
trochę mi zajęło zanim to zrozumiałem ale pewnie i tak każdy będzie chciał się o tym przekonać na własnej skórze...
Numan pisze: i jeszcze uwaga dla potencjalnych użytkowników: HEROINA NIE JEST NARKOTYKIEM REKREACYJNYM !!!
trochę mi zajęło zanim to zrozumiałem ale pewnie i tak każdy będzie chciał się o tym przekonać na własnej skórze...
v. pisze: nie za bardzo sie wczuwasz? jesli nie jest rekreacyjnym to jakim?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.