ODPOWIEDZ
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
opiate warrior pisze:
Sami bogacze tutaj - kurwa MARBORO się zachciało. Czy też kurwa KAMELI?

Ja pierdolę... Nie macie na co pieniędzy wydawać?
No właśnie, ja bym chciała w ogóle rzucić, albo chociaż ograniczyć się do tańszych niż davidoffy [8 zł] papierosów, cały czas próbuję się odzwyczaić, ale cholernie ciężko.
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
Ja Death'y sobie ostatnio przypalam:
[ external image ]
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2007 przez k00n, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Piraci z Karaibów!
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: methodys »
Hmmm...:) L&M niebieskie ostatnimi czasy, lecz wczesniej to vougi:D
,,Każdy ma prawo pochować bliskiego tak jak mu się podoba, nie zastanawiając się nad tym czy ów osobnik zostanie wyruchany czy nie'' tekst Arctica, ktory nie wiedziec czemu mnie rozbawil:)
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Kupuje Viceroy czerwone. A kiedyś kiedyś dawno temu, gdy Myrybylyry były po 5 zeta to je jarałem. Ceny skoczyły i weszły elementy, tom jarał czerwone. Teraz jak widzę kurwa ceny to żałuje, że do kiedy Marlboro były do (5,85 a później 6,85) to żem ich nie jarał. A czasem zdarzy kupić mi się tytoń, i poskręcać troszkę. Ale to rzadzizna... Ogólnie rzecz biorąc mogę jarać każde szlugi, np mamuście zwijam co jakiś czas irysa :P
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
WanderSex pisze:
gdzie żeś to kurwa kupił?

przecież jakbym pod szkołą na kiepa z tym wyjebał to każda dupa moja, jak leca na davidoffy nie które, to na to mam ruchanie do końca życia !
http://en.wikipedia.org/wiki/Death_(cigarette)

Pewnie, kurwa, w UK...
Excellence.
  • 88 / 2 / 0
Cudzesy.
Nie bój się plamy na swetrze.
  • 62 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: love997 »
opiate warrior pisze:
Ja pierdolę... Nie macie na co pieniędzy wydawać?
Gdybym rzucił palenie i nie wydawał tych 150zł miesięcznie na szlugi (palę ok 4-5 paczek tygodniowo) to pewnie bym się w koks wpierdolił :)
Uwaga! Użytkownik love997 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: viper343 »
[quote="methodys"]
Hmmm...]

u mnie w menu L&Mki są akurat dziś :)
"Jak na deszczu łza,
cały ten świat nie znaczy nic, o nic
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil
Najlepszą z twoich chwil..."
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.