To mi się zasnęło wówczas chyba bez neuroleptyku więc chyba dobrze. :finger: :listen:
Edit:
Chodzi o to, że zazwyczaj paliłem też do kresek a to byłjedyny raz jak paliłem JEDYNIE. i o nim piszę.
Edit2:
{Poza tym mam banię i mi wolno pierdolić bzdury jak powyżej itd. zrozumcie. chłopak nie miał sylwestra bo był w psychiatryku, to teraz tego....
THC ✓ Amfetamina ✓ Mefedron ✓ MDMA ✓ Alkohol ✓ Kodeina ✓ Nikotyna ✓ Metafedron ✓ LSD ✓ Bufedron ✓ 25x-NBOMe
Not yet, but will:
Benzydamina ♦ Metamfetamina ♦ Kokaina ♦ 4-Aco-DMT
Never Ever:
Heroina Χ Morfina Χ Crack
mam w kieszeni klonazepam.
iwonka98 pisze:to szacun bo ja nigdy nie słyszałam o paleniu mety?!;/ ale rozni idioci chodza po tym swiecie
no fakt sa rozne sposoby o których slyszalam np. kilka metod przygotowania jej przed wciagnieciem podobno najlepsza bryłka rozkruszona i z dojściem do powietrza przez jakiś czas...
nigdy nie słyszałem, jestem ciekaw.
nerwobole prawo i lewo stronne tylów głowy
@iwonka98 przeczytaj przed publikacją to co napisałaś
iwonka98 pisze:to szacun bo ja nigdy nie słyszałam o paleniu mety?!;/ ale rozni idioci chodza po tym swiecie
Sniff jest tutaj najmniej wydajną metodą, w i.v nie każdy chce się pchać, a palenie stwarza pewien komfort.
To oczywiście tylko moja opinia, jako że przetestowałam te 3 drogi podania.
A to jest takie cacuszko do waporyzacji, co się nazywa meth pipe http://www.duckduckgo.pl/search?q=meth+pipe ... B649%3B372
Myślę, że teraz zasób Twojej wiedzy na ten temat wrósł.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.