Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
takie neuroleptyki jak: abilify solian ketrak sulpiryd w małych dawkach wykazują działanie antydepresyjne i aktywizujące. Z tego co czytałem najlepszą opinie pod względem tego działanie ma abilify oraz solian. Niestety to są cholernie drogie leki 300-400zł opakowanie ale biorąc pod uwagę że w leczeniu depresji bierze się o wiele mniejsze dawki niż w przypadku schizofrenii to takie opakowanie starczyłoby za 2 miesiące. Kto z nas nie wydaje więcej na ćpanie
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2008 przez ksionc, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / 1 / 0
składam zażalenie do paroksetyny!! kurwa dziś w nocy miałem gościa w pokoju a mianowicie dziewczyne,która zaczęła sie do mnie dobierać.Atu nichuja nie mogła go wogóle podnieść.
Co za wtopa wogóle .Przy dawce do 40mg było git a 50mg w zwyż to już porażka.Musiałem sie jej tłumaczyc że byłem zmęczony i wogóle wiocha .Kurwa rzuce to gówno to znowu sfiksuje ......
A jak nie...to chyba musze zaczac hurtowo sprowadzac viagre.niech to chuj wszystko strzeli
"Pije by paść,padam by wstać,wstaje by pić"
  • 684 / 10 / 0
Tak to jest na paroksetynie. Ale z mojego doswiadczenia pojwiem ci - NIE odstawiaj jej z takiedgo powodu. Bedziesz mial jeszscze duzo czasu w zyciu, zeby poruchac ;)
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2008 przez anonimowy_uzytkownik, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 18 / 0
Jest kilka sposob, zeby z libido bylo normalnie przy SSRI np. dodatkowo buspiron brac - jak tak robie przy sertralinie i wszystko ok. Skonsultuj sie ze swoim psychiatra %-D
As above, so below
  • 1285 / 31 / 0
a może w celu podbicia libido podczas brania SSRI warto byłoby dorzucić Bupropion?
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 357 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Jednorazowo dobra jest trawa i efedryna (a najlepiej jak juz efka schodzi) ja pamiętam jak kiedyś chodzilem na efce do klubu to pod koniec imprezy bylo ostro a jak jeszcze dojarałem to uuu, mysle ze to powinno wystarczyc.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 99 / 1 / 0
heheh no masakra...pójde do psychiatry i chyba powiem o tym heh wogóle po paro! moge zagadac kazdą....gdzie kolwiek nie jestem to dusza towarzystwa ze mnie :cool: większosc kolezanek uwielbia ze mna przebywać tylko jak zaproponują więcej to musze kurwa mówić że sie spiesze czy cokolwiek sciemnić bo wiem że nic z tego nie wyjdzie :wall: i ide w drugą strone z wielkim bedem
a ona nie wiadomo co se myśli ....trawsko odpada bo lęki :-/ może spróbuje z efką. Ta......jak wzydrowieje to juy nie bede mial ani jednego zęba włosy powypadaja i zadna sie nie zainteresuje wiec teraz musze sie czyms dodatkowo wspomóc.no póki co wesolych swiąt :cheesy:
  • 1285 / 31 / 0
Mam pomysł kup sobie gbl. Libido po tym mocno wzrasta ma się ochotę wyruchać każda pannę na ulicy a po mniejszych dawkach nie widać będzie po tobie że coś brałeś. w dziale depresanty masz o tym wątek.
  • 99 / 1 / 0
oo dzieki od dawna interesuje mnie ta substancja......stestuje i zdam relacje .pzdr
  • 3250 / 357 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Właśnie rozpocząłem samowolną terapie 10mg na poczatek, po ~tygodniu zwieksze do 20.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.