Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 382 / 8 / 0
Podobno kiedyś jakiegoś chłopaczka zatrzymano za torebkę majeranku; dopóki policja tego nie przeanalizowała, nie mogła uwierzyć, że to nie mj. ;-) Ergo: zdziwiłabym się, gdyby nikt nie wpadł na pomysł "fałszowania" mj jakimiś "zwykłymi" ziołami. (Mam nadzieję, że nie ma tu nikogo, kto potraktuje to jako podpowiedź. ;-))
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
co ty pierdolisz taki dilec dalby to nieodpowiedniej osobie i juz mial by przejebane.. chyba ze jakichs frajerkow wydymac, ale na grubsza skale to nie przejdzie.

w ogole ale ty jestes wspanialomyslna, dobry pomysl powinnas patenta zajebać :rolleyes:
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 108 / 1 / 0
supravires pisze:
hahah towar trafia z holandii...
wiesz ile ejst plantacji!!!!!! to nie kokaina tyko pospolite jaranie, ktore wszedzie jest pelno!
napisalem "towar zaluzmy z holadni" niewiem czy to zauwazyles i wiem ze jest duzo plantacji...
a(l)ek-pedalek pisze:
sorry tu jest Polska nie jakas Kolumbia i nie mamy tutaj ziolowego Escobara
ty tak samo niewiem czy zauwazyles podalem tylko przyklad ze ziolo trafia z holandzi... <_<

jak ci ludzie czytaja te posty to ja niewiem :-/ pelne zrozumienie i przekaz normalnie :-D peace pozdro!
o o
 |
\__/
  • 463 / 10 / 0
ale piszesz jakies farmazony ze towar trafia na głownegodostawce w poslce.. wiec mozna sie domyslic, twierdzisz ze to kontrolowany towar, no i potem ten kozak co nam polakom ziolo zalatwia z niderlandow haah on to chemizuje i dodaje dam piachu jescze tak, tak, kazdy ma swoj swiat

ale i tak powiesz, ze podales tyko przyklad... bueheh
wujek supra
  • 108 / 1 / 0
hmm widze ze niezrozumieales tego co mialem do przekazania a nawet jesli to skad to moglbys wiedzec ;-)
o o
 |
\__/
  • 146 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zmor »
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 64#p115964 - te,at o "piasku" - nadal nei rozkminilem co to jest :P trzymam w probówce na pamiątke ;}

a co do głownego dila trymającego zioło :P - gówno prawda

jest pełno pośredników któzy biorą od producentów lub od ludzi którzy z zagranicy coś przemyćą (tych jest mniej) i potem to leci do coraz mniejszych plotek - mafia raczej trzyma siepigół i fety - bo ciezko kontrolowac ziolo które "każdy" moze wyhodowac
wiec jak producent (mieszkajacy powiedzmy w legnicy) lub pierwszy pośrednik sypnie piasku to ziolo z piaskiem trafi do całej okolicy (czyli tam gdzie pośrednik ma odbiorców) dlatego wielkopolska ma piasek a inne regiony nie... do czasu :P
Tą drogą podróżują jedynie głupcy... lub ci którzy nie mają już nic do stracenia...
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
tak jak kolega wyzej napisal po chuj na przypal cos przemycac co mozna miec takie same tutaj wiec kolejny mit do obalenia zaden towar nie trafia z holandii
gówno prawda...
Nawet nie mowie zebys sie dowiedzial o takich ziomkach ktorzy przemycaja.
Zobacz sobie podsumowanie roku przez CBS ile przechwycili mj na wlocie do polski a ile nie przechwycili?....

Pozatym policz sobie czy masowa uprawa indoorowa jest opłacalna.
A czy mafia ma czas i chce ryzykowac zeby robic wielkie plantacje w polsce outdoorowe jak moga za tanie pieniadze z holki przywieźć. No i jeszcze sobie weźcie pod uwage jak wielu kolesi co outdoor uporawiaja i chca gonic swoj stuff sa czyszczeni przez taka wlasnie mafie i maja w piździe w nastepnym roku uprawiac...
No ale oczywiscie rodzimego stuffu tez jest pełno w polsce i to bardzo pełno...
wiec jak producent (mieszkajacy powiedzmy w legnicy) lub pierwszy pośrednik sypnie piasku to ziolo z piaskiem trafi do całej okolicy (czyli tam gdzie pośrednik ma odbiorców) dlatego wielkopolska ma piasek a inne regiony nie... do czasu :P
dokladnie tak jak mowisz.
u nas dily biara chyba z 6 roznych zrodel bake z 5 roznych miast oddalonych od 20-120km. A zawsze sa tak ze 2-3 gatunki zielska.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 463 / 10 / 0
ta sypna piaskiem, to jak dostane polowke i bedzie zgrzytanie, to wam powiem, ale zakladam ze tego nie bedzie. pokoj, zycze wam wlkp-ianie jak najmniej palenska z piachem
w koncu rodzina od strony mojego dziadka pochodzila z poznania :cool:
wujek supra
  • 5 / / 0
No piasek czasem dosypuja, bo dla amatora zielonego sportu jest trudny do wykrycia :P

Raz ziomek opowiadal jak jakiemus cieciowi kolesie wjebali chyba 20gexow z piaskiem, a koles sie cieszyl bo mial nawet nadwage po zwarzeniu...
Uwaga! Użytkownik Joker&Zrylec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 8 / 0
Ja jestem z wielkopolski i w Kaliszu nigdy się z takim czymś nie spotkałem. Poza tym studiuję w Poznaniu i tam tak samo nie widziałem żadnego towaru z jakimś "piaskiem"...
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.