Nigdy tak nie robcie, jesli kazaliby Wam zeznawać, w dowolnej sprawie, to najpierw przetrzymaliby Was do wytrzeźwienia! Nie pic alko przy psach, nawet jak mowią, ze mozna, zeby sie nie krępowac, itp. NIE WOLNO!!!
pozdro :-)
Hakael pisze: "że wszystcy trzej 111"?? Nie rozumiem troche nie kumaty jestem dzisiaj... Ale historia wyjebana... :D napisz jeszcze jakieś, fajny masz styl pisania.
Pozdro.
a co do historii: mistrzowski motywik ;d
wujek supra
P.S. Weźcie przeczytajcie pierwszy cztery słowa tego posta. To prawie jak jakaś inkantacja brzmi :D
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
P.S. Weźcie przeczytajcie pierwszy cztery słowa tego posta. To prawie jak jakaś inkantacja brzmi :D
el borro, Ain soph
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik pisze:
Hmm.... raz na DXM przeprowadziłem rozmowę w myślach z Nyarlatothepem, według którego pokój mojego znajomego miał zostać wkrótce odwiedzony przez Cahuar Faughna.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
po to jest forum.. co mamy tylko o cpaniu nawijac ciagle? *choc i tak te historie to sa "pod wplywem" ;)
wujek supra
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.