Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
[quote="Redeemer666"]

a ja przed chwila mialem taka]

no masz racje bo THC jest wszedzie niby to samo tylko mniej albo wiecej...moze być połączenie marihuany white widow z alkocholem
ale wiesz jak to ludzie...nie znają sie... usłyszą albo przez przypdek znajdą na wikipedii ze THC jest w marihuanie i wszedzie piszą ze baka to THC a przeciez jest duzo innych "skladników" baki i zalezy jaka baka takie ma proporcje skladników wiec jest troche inna
zycie ma sens...czasami...

banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
  • 212 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mr_obscene »
a ja przed chwila mialem taka:

Polaczenia alkoholu z THC nie da sie tak nazwac, bo kazda baka jest inna i inaczej dziala.

Ala, ale mnie zmiazdzylo, klade sie spac z ill nino - alibi of tyrans. PEACE!
każdy alkohol też działa inaczej
Uwaga! Użytkownik mr_obscene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
guwno prawda. rozne ilosci alkoholu dzialaja w rozny sposob. ot rozkminki po bace ;]
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 212 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mr_obscene »
a metanol?
Uwaga! Użytkownik mr_obscene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
o ty kurwa, koneserzy rozpuszczalnikow organicznych :-D
nie bede sie spieral, bo na tem polu to mam malo expa
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d&b »
po borygo sie nie żygo %-D
Żyje z dnia na dzień, o wierzycielach nie pamiętam
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj

WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Moja rozkmina marihuanisty:
Wczoraj idąc ze znajomymi (są listonoszami w prywatnej firmie pocztowej) łaziłem z nimi, oni rozdawali listy, w przerwach się wchodziło do bramy na szybką lufkę.No i idąc ulicą dochodzimy do przejścia na światłach, wszędzie czerwone, myślimy, chuj idziemy.Nagle zrobiło się dla nas zielone, dochodzimy do końca przechodząc prosto przez pasy,a tu dodatkowo po prawej stronie dla drugiego kierunku także zapaliło się zielone dla pieszych, w ten sposób, że skrzyżowanie było całe na zielono dla pieszych :-D Byliśmy tylko we trójkę skopceni, stwierdziłem, że w promieniu pięciu metrów od zjaranych ludzi, światła sygnalizacyjne dla pieszych zapalają się zawsze na zielono, aby zjarani mogli spokojnie przejść.Bo jak przeszliśmy kawałek dalej, znowu wszystkie były na czerwono.
A poza tym dobry byl nawet ten stuff :-) Jasno zielony, z wyraźnymi pomarańczowymi włoskami.Zajebisty aromat, chyba jakaś sativa.
:kawa: & :skret: o n l y
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.