[ external image ] - Jak znajdziecie taki mefedron, to polecam zapłacić tyle ile sprzedawca chce. Zmiata legendarny chiński ryż
04 kwietnia 2017xxx4321 pisze:Czyli gość sprzedał Tobie jakiegość RC-ka, tak to jest z tymi pseudo dilerami, a Ci co to polecali to pewnie w życiu nie widzieli 4-MMC na oczy, a 3-MMC to mieli pewnie chińską co z baniaka sajgon im robiła:)20 marca 2017KoldiAlc pisze: Z ciekawości poszedłem do Lusterr zobaczyć jak to z tym jest, poytałem kilka osób i wszyscy mi polecali typka, który ma 3/4 MMC. Zaufałem im i wziąłem od niego torbę. Wygląd zapach był jak trzeba to wziąłem, żałuje tego oczywiście bo okazało się ze to było gówno poza delikatnym pobudzeniem nic nie odczułem. Zdecydowanie nie polecam ;)
4cmc/3cmc lata po 60-70
Zapach nie jest wyznacznikiem
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
12 kwietnia 2017rozgar pisze: Wizualnie, niby jak? Jaki to miało zapach?
No i działanie też typowe dla czwórki
12 kwietnia 2017jxsxq pisze:jest przede wszystkim w pudrze, a nie krysztale jak chlorowce, poza tym charakterystyczny zapach, nie wiem jak to określić, ale inny, niż cmc12 kwietnia 2017rozgar pisze: Wizualnie, niby jak? Jaki to miało zapach?
No i działanie też typowe dla czwórki
09 kwietnia 2017KoldiAlc pisze:Tak wiem ciekawi mnie tylko co to był za RC-ek, bo wizualnie i zapachowo wyglądał jak mefisto, CEC,MEX czy może jakiś inny ?04 kwietnia 2017xxx4321 pisze:Czyli gość sprzedał Tobie jakiegość RC-ka, tak to jest z tymi pseudo dilerami, a Ci co to polecali to pewnie w życiu nie widzieli 4-MMC na oczy, a 3-MMC to mieli pewnie chińską co z baniaka sajgon im robiła:)20 marca 2017KoldiAlc pisze: Z ciekawości poszedłem do Lusterr zobaczyć jak to z tym jest, poytałem kilka osób i wszyscy mi polecali typka, który ma 3/4 MMC. Zaufałem im i wziąłem od niego torbę. Wygląd zapach był jak trzeba to wziąłem, żałuje tego oczywiście bo okazało się ze to było gówno poza delikatnym pobudzeniem nic nie odczułem. Zdecydowanie nie polecam ;)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.