4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
To samo w odniesieniu do Krakowa, bo ktoś wspominał o cenach rzędu 60 zł. Znając parę osób ze środowiska zajmującego się czymś, co naprawdę mefedronem nazwać można - 90-100: tu się zaczyna.
  • 477 / 54 / 0
te 60 zł to chyba w hurcie %-D

[ external image ] - Jak znajdziecie taki mefedron, to polecam zapłacić tyle ile sprzedawca chce. Zmiata legendarny chiński ryż :gun:
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
04 kwietnia 2017xxx4321 pisze:
20 marca 2017KoldiAlc pisze:
Z ciekawości poszedłem do Lusterr zobaczyć jak to z tym jest, poytałem kilka osób i wszyscy mi polecali typka, który ma 3/4 MMC. Zaufałem im i wziąłem od niego torbę. Wygląd zapach był jak trzeba to wziąłem, żałuje tego oczywiście bo okazało się ze to było gówno poza delikatnym pobudzeniem nic nie odczułem. Zdecydowanie nie polecam ;)
Czyli gość sprzedał Tobie jakiegość RC-ka, tak to jest z tymi pseudo dilerami, a Ci co to polecali to pewnie w życiu nie widzieli 4-MMC na oczy, a 3-MMC to mieli pewnie chińską co z baniaka sajgon im robiła:)
Tak wiem ciekawi mnie tylko co to był za RC-ek, bo wizualnie i zapachowo wyglądał jak mefisto, CEC,MEX czy może jakiś inny ?
Dideon GGAlina.
  • 45 / 1 / 0
Prawdziwe 4-MMC Wwa 100zł, tylko dla ogarniętych
4cmc/3cmc lata po 60-70
Uwaga! Użytkownik jxsxq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 54 / 0
Wizualnie, niby jak? Jaki to miało zapach?
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 100 / / 0
I tak nie masz pewności czy za te 100zl to mefisto :) sin Ci zostaje do sprawdzenia.
Zapach nie jest wyznacznikiem
  • 1121 / 157 / 0
Prawdziwy mefedron od razu idzie poznać, taka prawda.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 45 / 1 / 0
12 kwietnia 2017rozgar pisze:
jest przede wszystkim w pudrze, a nie krysztale jak chlorowce, poza tym charakterystyczny zapach, nie wiem jak to określić, ale inny, niż cmc
No i działanie też typowe dla czwórki
Uwaga! Użytkownik jxsxq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 54 / 0
12 kwietnia 2017jxsxq pisze:
12 kwietnia 2017rozgar pisze:
jest przede wszystkim w pudrze, a nie krysztale jak chlorowce, poza tym charakterystyczny zapach, nie wiem jak to określić, ale inny, niż cmc
No i działanie też typowe dla czwórki
Sorry, nie zauważyłem twojego posta, chodziło mi o
09 kwietnia 2017KoldiAlc pisze:
04 kwietnia 2017xxx4321 pisze:
20 marca 2017KoldiAlc pisze:
Z ciekawości poszedłem do Lusterr zobaczyć jak to z tym jest, poytałem kilka osób i wszyscy mi polecali typka, który ma 3/4 MMC. Zaufałem im i wziąłem od niego torbę. Wygląd zapach był jak trzeba to wziąłem, żałuje tego oczywiście bo okazało się ze to było gówno poza delikatnym pobudzeniem nic nie odczułem. Zdecydowanie nie polecam ;)
Czyli gość sprzedał Tobie jakiegość RC-ka, tak to jest z tymi pseudo dilerami, a Ci co to polecali to pewnie w życiu nie widzieli 4-MMC na oczy, a 3-MMC to mieli pewnie chińską co z baniaka sajgon im robiła:)
Tak wiem ciekawi mnie tylko co to był za RC-ek, bo wizualnie i zapachowo wyglądał jak mefisto, CEC,MEX czy może jakiś inny ?
  • 100 / / 0
A ,może jakaś fotka tego mef w pudrze?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.