Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Albo suszyć suszarką do włosów :-p
Potem można jeszcze wysuszyć suszarką, 15 min i wszystko suche na wiór.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Potem można jeszcze wysuszyć suszarką, 15 min i wszystko suche na wiór.[/quote]
Ciekawa opcja, osobiście posiadam mikrofale ale że aceton jest substancją łatwo palną boję się że mi to wypierdoli w powietrze. Kiedyś miałem podobne zdarzenie z robieniem haszu jak zamówiłem podkład hawana, normalne podkłady powinny się grzać tak 1-2min a akurat testowałem hawane wcześniej i już wiedziałem że po 30sec jest gotowa. Nie wiem co mi strzeliło do łba żeby ustawić na 2min, całą kuchnie musiałem wywitrzać a smród w mikrofali trzymał przez 3tyg
Powód: usunięto zbędny cytat
UltraViolence pisze:Ja jak potrzebowałem w miare szybko maczanke to nalewałem gorącej wody do garnka, do tej wody wkładałem słoik, i tak wszystko odparowywało w godzine.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona :finger:
Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
Sam termoobieg na 50-60*C. Najpierw wstawiacie słoik i czekacie z 15 minut, aż część odparuje, a później takie lekko mokre zioło wysypujecie na blachę(nie na kartkę na blasze, bo wsiąknie wam część w kartkę) i trzymacie jeszcze 15-30 min.
W 45min macie suchą maczankę, która nadaje się już do palenia.
Łatwiej się chyba nie da. ;-)
Ktoś pisał w którymś z tematów, że podgrzewał w mikrofali, to mu jebało kilka dni acetonem, musiał wietrzyć, itp. Tym się zasugerowałem.
Także trochę powagi ;-)
No i mimo wszystko, nie każdy jest sam w domu, trzeba kombinować.
@down Może i ten, a może i inny, już nie pamiętam dokładnie :-)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.