Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3900 / 245 / 13
Po co te dziurki? Lepiej poprostu odkręcić ten słoik żeby był większy wylot.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 149 / / 0
Najlepiej zrobisz jak to po prostu wysypiesz i luźno rozrzucisz na czymś płaskim. Im większa powierzchnia parowania, tym szybciej wyparuje. Aceton paruje w kurwę szybko.
  • 382 / 7 / 0
Słoik wrzucić do obudowy od kompa, wiatraki działają, metoda sprawdzona haha :-D
Albo suszyć suszarką do włosów :-p
  • 2717 / 515 / 0
Ja jak potrzebowałem w miare szybko maczanke to nalewałem gorącej wody do garnka, do tej wody wkładałem słoik, i tak wszystko odparowywało w godzine.

Potem można jeszcze wysuszyć suszarką, 15 min i wszystko suche na wiór.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 232 / / 0
@UltraViolence

Potem można jeszcze wysuszyć suszarką, 15 min i wszystko suche na wiór.[/quote]

Ciekawa opcja, osobiście posiadam mikrofale ale że aceton jest substancją łatwo palną boję się że mi to wypierdoli w powietrze. Kiedyś miałem podobne zdarzenie z robieniem haszu jak zamówiłem podkład hawana, normalne podkłady powinny się grzać tak 1-2min a akurat testowałem hawane wcześniej i już wiedziałem że po 30sec jest gotowa. Nie wiem co mi strzeliło do łba żeby ustawić na 2min, całą kuchnie musiałem wywitrzać a smród w mikrofali trzymał przez 3tyg %-D
Ostatnio zmieniony 01 października 2023 przez deadmau5, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto zbędny cytat
  • 340 / 4 / 0
UltraViolence pisze:
Ja jak potrzebowałem w miare szybko maczanke to nalewałem gorącej wody do garnka, do tej wody wkładałem słoik, i tak wszystko odparowywało w godzine.
to jest dobre przy długich słoikach, przy małych woda paruje i troche potem jest na maczanie, najlepiej na plasko suszyc, bez pomocy ognia, wiatru czy wody ;p po 2h po 100ml acetonu nie powinno być śladu żadnego
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 1628 / 198 / 0
Nie macie piekarnika? :huh:

Sam termoobieg na 50-60*C. Najpierw wstawiacie słoik i czekacie z 15 minut, aż część odparuje, a później takie lekko mokre zioło wysypujecie na blachę(nie na kartkę na blasze, bo wsiąknie wam część w kartkę) i trzymacie jeszcze 15-30 min.

W 45min macie suchą maczankę, która nadaje się już do palenia.

Łatwiej się chyba nie da. ;-)
  • 382 / 7 / 0
@UP Niektórzy nie mieszkają sami w domach tudzież ich rodzice nie pracują do późna wieczorem, żeby sobie mogli pozwolić na bezczelne wysuszanie kanna w ich piekarniku ;-) I żeby potem jeszcze jebało parę dni acetonem ;-)
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2013 przez WuWuA32, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1628 / 198 / 0
Nie jebie acetonem w kilka minut od skończenia suszenia. :huh:
  • 382 / 7 / 0
Nie robiłem tą metodą, więc nie rób takiej zdziwionej miny ;-)

Ktoś pisał w którymś z tematów, że podgrzewał w mikrofali, to mu jebało kilka dni acetonem, musiał wietrzyć, itp. Tym się zasugerowałem.
Także trochę powagi ;-)

No i mimo wszystko, nie każdy jest sam w domu, trzeba kombinować.

@down Może i ten, a może i inny, już nie pamiętam dokładnie :-)
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2013 przez WuWuA32, łącznie zmieniany 4 razy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.