Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1987 / 106 / 0
Re: MDPV
Nieprzeczytany post autor: scr »
Bo takowe ma, idealny stymulant/lek na ADHD. Próbowałeś go w dawkach 1-2mg?
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
Ano chyba, że tak. Już myślałem, że kompletni.debile tworzą te ustawy.
Nie, w ogóle nie miałem okazji próbować MDPV.
SESH
  • 858 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: 885 »
j tez niestety nie a to niby Tata alfy-pvp?

ten to by mnie pokral csos czuje %-D
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 571 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: thepass »
Mnie również nie było dane zakosztować MDPV, w każdym razie nic mi o tym nie wiadomo, bo w którymś z dopalaczy mogło to też siedzieć. W każdym razie - głowa do góry, nasi chińscy przyjaciele pracują dzień i noc by reszta świata miała co ćpać quasi-legalnie. Większość producentów których strony odwiedzałem ma MDPV w ofercie, podobnie jak metylon i butylon, oraz całe mnóstwo przeróżnych substancji które pierwszy raz na oczy widziałem.
Link: http://www.whzcchem.biz/sell-866329-pv9 ... ng083.html
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 30 / 0
Kiedyś siedziało MDPV w Greenway Speedway jako zielony proszek z logo Popeye.
Przecież to jest taki skurwiel, że aPVP nie ma nawet startu. Można jeszcze dostać gdzieś w głębokich internetach, jeśli ktoś jest fanem aPVP i nie próbował MDPV to polecam przesiadkę. Sam nie widziałem tej substancji już ponad dwa lata i nie chcę widzieć. Nic nie dawało mi takiej paranoicznej i długiej zwały jak MDPV.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1179 / 43
Nieprzeczytany post autor: london5 »
Jebana alfa, którą się tak od roku wszyscy podniecaj to tylko marny analog legendarnego MDPV.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1874 / 96 / 127
Nieprzeczytany post autor: bele »
ale dobrze, ze tego juz niema bo rysuje łeb strasznie
wolna molekula
#mops
  • 214 / 4 / 0
Czy to nie było czasem w funky? Była fala mnóstwa ludzi uzależnionych od tego ścierwa, było to naprawdę przegięcie - ludzie których nie tyle co znam, a kojarzę - zachowywali się jak zwierzęta, sprzedawali cały DOM. Coś w stylu najostrzejszych scen z filmów (nawet tych propagandowych) o narkotykach i poniekąd uzależnieniu.
  • 1095 / 34 / 0
MDPV była chyba w ivory wave ?
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1874 / 96 / 127
Nieprzeczytany post autor: bele »
@up między innymi, ale znam z 4 osoby które sobie tym mózg zniszczyły. MDPVałowe wraki.
wolna molekula
#mops
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.