Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1106 / 221 / 0
Nie wiem czy to troll, czy poważnie pytasz, ale w razie co odpowiem. Bo jak coś to wyżej masz posty kolegi który brał przez krótki czas 4mg. 2mg to dawka, której nie powinno się podnosić, jeśli nie chce się mieć większych problemów. Ty bierzesz 8x tyle z wódą i browarami i pytasz, czy podkręcić to pregabaliną. Co ty kurwa chcesz podkręcać, jak zalewasz alkoholem substancję, której nie powinno się zalewać nawet w dawkach terapeutycznych, a ty to robisz przy końskich (chyba że tu jakaś literówka bo ciężko w takie coś uwierzyć) i jeszcze chcesz dowalić pregabę chyba żeby się przekręcić (ludzie po mniej niż połowie tej dawki klona i alko się przekręcali). Wiem, że to forum dla ćpunów, ale jak nie czujesz takiego czegoś, to już nie ma magicznej tableteczki, która nagle pobije działanie i zamiast nad tym się głowić to lepiej z tym zbastuj jeśli to wszystko prawda, bo będziesz cierpiał.
btw. "i tak na prawdę chuja mi jest", bo prawdopodobnie po takiej dawce klona i alko nawet nic nie pamiętasz, albo typowa amnezja po klonie, że jesteś naćpany jak wół, a wydaje ci się, że powinieneś dorzucić.
  • 35 / / 0
Witam biorę aktualnie 6 tabletek clona dziennie, ale juz nie mam skąd załatwić recepty zostala mi paczka. Czy przy zejsciu z 6 tabletek dziennie na 2 moze mi sie cos stac. Akurat za 2 tygodnie mam termin na odwyk, mam tylko chlororithixen jakby cos to pomogloBylbym wdzieczny za szybka odpowiedz
Uwaga! Użytkownik marcin866 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1106 / 221 / 0
No jak bierzesz dwójki, to zejście o 8mg. Sam sobie odpowiedz i zacznij za wczasu coś ogarniać, bo może być nieciekawie.
  • 1 / / 0
Miałem ogólnie mega spoko doświadczenie z randomami w Venlo, bezdomni załatiali nam jakieś furanie w ciemnych alejkach i chlaliśmy bardzo dużo. Byłem pewien że będę miał straszny zjazd na dzień po ale zarzucilismy 3 klony każdy i na dzień po jak się obudziłem czuje taki wewnętrzny spokój i relax ogólnie. jest zajebiscie. Jestem ciekaw czy to klony to wlasnie robią i jak czesto mozna je spozyawc zeby bylo zdrowo
  • 94 / 17 / 0
27 marca 2022jedenzkretynow pisze:
2 mg z lekką tolerką robi robotę w chuj. Najlepsza w klonie jest chęć do działania. Usuwa całkowicie objawy lękowe i dodatkowo daje chęć do wykonania stresującego zadania. Overall najlepsze benzo.

cut, handel - ss
Do czasu, potem będą Twoim największym koszmarem.
Uwaga! Użytkownik NarcosSantos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 1 / 0
Jaki trolling????
Pisze jak jest!!
4tab clona wrzucone na raz daj lekkie działanie..jestem w stanie wrzucić znowu 4 po 8h i jest lajt
Browary lecą cały czas do tego.
Co mam się przekręcić???
Robię morfologię badania wątrobowe
Wszystko ok
Pytam normalnie i nie ma tu żadnego trolling u. Jprdl
Od jutra schodzę
Na 3 dziennie może 4
Potem powoli do 2 i 1
Potem zobaczymy
Zresztą ostatnio byłem na 4 clonach już i po alko i amfie
Kolega dał 300mg preglabaliny
Stan piękny.
Ale trwała może 2-4h
Potem dalej alko i na koniec parę clonow.
Uwaga! Użytkownik PharmaRealQuality nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 138 / 0
Tak zapytam, czy kolega jest w stanie samą pregą się uratować ?
  • 49 / 1 / 0
Dobra koledzy bez żartów.
Wszystko co pisałem to fakt
Bywały dni że 11 potrafiłem zjeść. Ale ogólnie to nie przekraczam dawki 4 dziennie. Ale lecę tak hmmm pół roku.

Jak zejść z członów teraz żeby najmniej bolało?
Znam zjazdy. Clonow. 5 dni koszmar itp drgawki, bezsenność itp znam to

W co się zaopatrzyć?
Jaki system obrać?

Proszę tylko o konkretne porady i poważne.
Chce to rzucić w pizdu raz na zawsze.

Z góry dziękuję

Wesołych Świąt Wszystkim
Uwaga! Użytkownik PharmaRealQuality nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 20 / 0
Finalnie i ja dołączyłem do klonożerców (zabrakło rolek - podklad pod tymczasowego trama). Wzialem jeden dzien solo i jakos.. Nie czuje jakos tego zachwytu. Ani spod jezyka ani polkniety (Czeski(Slowacki?) cebulkowy Ritovil 2mg mietowy) nie czuje specjalnego wejscia czy innego uczucia. Ja wiem? Moze jestem bardziej... Trzezwy? Dziwnie to okreslic. Definitywnie czuje sie inaczej ale jakos tak nie mam (jako opiowrak) takiego efektu wow co tu niektórzy piszą ze im daje kopa czy umila dzień. Wg innych nie gubię wątków, nie zataczam się, nie przysypiam itd itd. Za to jak wezmę tego cholernego tramca to dawka powyżej obowiązkowej jest też dziwna bo czuję się dziwnie trzeźwy, jakoś czuję grzanie ale nie mental, dorzucę trama i nadal nic. Eh, dobrze że chociaż chroni przed nieapodziewanym breakdancem w pracy :') Nie wiem może działa ale szukam nie tam gdzie trzeba czy i szukam tam gdzie go nie ma i nie widzę/nie doceniam ale widzę więcej minusów niż plusów. Co do innych opio może i sedację podbije, ale eufo pany więc suck it. Nie dla mnie
Za dnia idiotą, w nocy zaś debilem.
  • 1928 / 314 / 0
Wczoraj się najebałem 4 piwa marki żubr mnie złożyły, obudziłem się o 4 w nocy z potwornym moralniakiem i kacem. Najpierw próbowałem zgasić ten stan MJ ale wyciszyła mnie tylko na chwilę, kac trwał dalej a moralniak wrócił. No nic ->szuflada -> wyciąnięcie 2 mg klonazepamu ->jeszcze z 40min cierpienia -> jest zajebiście nie ide spać jeszcze się dopalę mj i pogram %-D
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
Zablokowany
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.