Ale ten tjoko syf z sulfogòwna jest takim straszakiem , bo tak to kazdy by jechał na dawkach urągających ludzkiej przyzwoitości i zasobności portfela.
Bylibyscie jak opiatowy Uszol Ufol z serialu " Pan z Lombardu "
Staly bywalec lombardow i dilera . A tutaj by byla jeszcze lub apteka .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Kurwa skrzywdziłeś mnie. Do dzisiaj myślałem, że scat to tylko gatunek muzyczny/styl śpiewania. XD
Eh ja polecałem thio rozpuszczać. I robiłem tak ze 2 ostatnie lata. Ale dzisiaj chciałem się naćpać a tu albo w zatłoczonym busie, albo w centrum. I pogryzłem te kurewskie tabletki. O ile ta metoda to zbrodnia dla zębów. Gryzłem z pół roku i rozjebałem sobie kilka zębów w ten sposób. Dosłownie wyżarło. Brak próchnicy, szkliwa również. To zjadłem dzisiaj w ten sposób 360mg i trzyma mnie już ponad 3h. No kurwa WOW. Jestem w szoku. Pewnie dzisiaj też mam dobry metabolicznie dzień. Chyba wracam do normalnego, łykania tabletek.
Na dluzsza mete bylo to męczące.
Z pomocą przyszedł tjokodin z apteki
Od kiedy gryze tabletki zainteresowanie zaczeło drastycznie spadać
Aż zaczely sie odwracac przy probie usmiechu
:-)
Polecam z calej dupy
Te tabletki rozwiazaly moo problem doglebnie
Piotrunia Warchoł
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
A właśnie miałem też to napisać jako namiętny rozgryzacz Neoazariny. Kupiłem Thio 16. Zwykle pogryzione działa z 60-70% mocy Neo20 a w syropie to loteria czy coś poczuje.... No i połknięte wchodziło chyba z godzinę zamiast tych 10-25 minut do full mocy ale faza jak na początkach... Dłuuugi peak zamiast 20-30 minut z afterglowem... Próba z Neo dupa to trzeba przegryźć by dobrze weszło. Może się zlepia i wchodzi w dalszym jelicie w trybie retard... Więc albo jak się wchłania z całych tabletek to czieje się to w jelicie gdzie powstaje więcej aktywnych glukoronianów albo przy powolnym wejściu nie zachodzi reakcja alarm szybka tolerka jak np przy iv czy paleniu substancjii.
22 listopada 2024ledzeppelin2 pisze: Tjoko rozwala bebechy , niszczy zycia i marzenia .
Ale ten tjoko syf z sulfogòwna jest takim straszakiem , bo tak to kazdy by jechał na dawkach urągających ludzkiej przyzwoitości i zasobności portfela.
Bylibyscie jak opiatowy Uszol Ufol z serialu " Pan z Lombardu "
Staly bywalec lombardow i dilera . A tutaj by byla jeszcze lub apteka .
Mnie tam kod nigdy w życiu nie klepała, nawet jak pierwszy raz próbowałem czegokolwiek i nie miałem tolery i póżniejsze razy też. Pierwsze opio jakie dało sie w ogóle poczuć to DHC.
Biorę kodę 10 lat, a dzisiaj powtórzyłem akcję. Niestety z lenistwa znowu pogryzłem. No przeżywam dziewicze fazy po prostu. Niedawno brałem kilka razy oxy w ilości 100mg i poziom upierdolenia był porównywalny.
Tak, tak dobrze działa na mnie koda, tak potrafi działać koda. Różnica pomiędzy tymi opio jest taka, że oxy jest tyćke bardziej euforyczny, kodeina jest za to bardziej miorelaksacyjna. Dosłownie czuję się rozwałkowany jak naleśnik.
@london5
Nie słyszałem by to był jakiś inhibitor enzymów, więc podbijanie na poziomie więcej metabolitów raczej nie zachodzi. Pewnie może być coś w ten teges że będziesz bardziej senny. Jako, iż to neurojeb to zbija poziom dopaminy przez co euforia opioidowa powinna być niższa lub nie wystąpi.
Tyle w teorii. Bo takich mixów nie stosowałem. Ogólnie odradzam.
12 listopada 2024kosmita89 pisze: Pamiętam kodę za grosze to były piękne czasy, albo kupowało się 30 paczek antidolu 15 i już a teraz jeszcze te rystrykcje jedno opakowanie skandal!!
13 listopada 2024freezin9moon pisze: I tak dobrze ze jest otc, bo kiedys bylo na recke.
13 listopada 2024narcovoyage13 pisze: A nie było przypadkiem czystej kody na rpw?
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.