Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 959 / 137 / 0
Wrzuciłem 20 mg, chuj tam głównie chodzi o samopoczucie dopaminowe i chęć do treningow bo ostatnio zaczyna to kuleć, ale rzecz jasna meta też sama w sobie musi porobić ostro mięsa

Dorzucę heparegen i laccid.

Dwa miesiące na 20 mg mety polecę, mam nadzieję że mi nic nie pierdolnie w bebechach

E:samopoczucie wyraźnie do góry już po godzinie czuć niesamowita chęć do wszystkiego. Dodam że ostatnie dwa dni to była dolina w samopoczuciu, więc nie ma chuja żebym sobie wkręcał. Super o to chodziło
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 959 / 137 / 0
Jestem ciekaw na ile meta rzeczywoscie jebie wątrobę a na ile jest to wyolbrzymiane? Taki alkohol też równo rozpierdala watróbsko, ale są ludzie którzy chlają pół życia i chuj im jest

Ciekawe jak szkodliwość takiego alko ma się na przykład do mety i na ile meta rzeczywiście ta wątrobę jest wstanie uszkodzić

I na ile taki heparegen temu może zapobiec na przykład, bo to też ciekawe
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9389 / 1827 / 2
05 stycznia 2021Marcins96 pisze:
Powiedzmy teraz bije enan 250 mg e4d, jak dorzucę ta metę na dwa miesiące to po odstawieniu mety wystarczy sam enan żeby utrzymać mięso zbudowane na mecie? Czy wtedy lepiej podnieść dawkę enanu na przykład?
Bezsensu ;) metę wrzucasz albo na kickstart albo na zejście.
To meta ma utrzymać Ci zejście na wysokim poziomie jak będzie spadać woda i fat ;) bo po enanie jest naście dni do 1 odbloku.

-------

Co do estrogenu to masz opis na stronie kfd. Pełen link masz tam post3485497.html#p3485497

Co do mety to przebadaj se wątrobę na cyklu ;) można się zdziwić.

----------
Co do obecnych cykli. Trzebaby poprostu popytać chłopakow co walili koks 10 lat wstecz jakie cykle wspominają najlepiej.
Kiedyś główne cykle dla średnio/bardzo zaawansowanych opierały się na mecie i testo
1-4 meta
1-12 enan
11-20 prop
11-14meta
To był główny szkielet 90proc cykli.
Można też było majstrować z dawkami i częstotliwością. Środki długo rozkręcający się mieszkałeś z szybkimi albo ładowales troche mniej ale dużo częściej, żeby utrzymać stały poziom hormonów w krwi.

niektórzy dokladali do takiego cyklu ome.
Tzn po enanie wrzucali oporowa ilość omy a po tych 20-22 tyg dopiero wrzucali propa tylko już bez mety a z winem.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1305 / 162 / 0
Heparegen bardziej po cyklu w trakcie kuracji realnym wsparciem jest l-asparginian ornityny czyli HEPA-merz

Ale bez obaw zacznij się nie niepokoić dopiero jak apetyt siedzę i nie będziesz mógł jesc

Ja też mam metę androchemu 15mg tabsy korci mnie wrzucić z rana jedna ale to by było za dużo wszystkirgo
Fakt meta mega wpływa na samopoczucie wrzuć całość przed treningiem zobaczysz jaka moc i pompa

Street co ty za bzdury wrzucasz ? %-D / aha sorry nie doczytałem że to było kiedyś hehe
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9389 / 1827 / 2
Bzdury ? Wielu ludzi nadal jedzie cykle na samych testosteronach bo legitne deki blokuja tak, że niektorzy po roku maja problem sie odblokowac ;)
Druga sprawa, że obecnie zmieniła sie nieco dostepnosc srodków i mastera czy antka dostac to juz mniej kombinatoryki niż kiedys.

Poza tym nie wiem co widzisz zlego w syklu wyzej ?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 959 / 137 / 0
05 stycznia 2021Stteetart pisze:
05 stycznia 2021Marcins96 pisze:
Powiedzmy teraz bije enan 250 mg e4d, jak dorzucę ta metę na dwa miesiące to po odstawieniu mety wystarczy sam enan żeby utrzymać mięso zbudowane na mecie? Czy wtedy lepiej podnieść dawkę enanu na przykład?
Bezsensu ;) metę wrzucasz albo na kickstart albo na zejście.
To meta ma utrzymać Ci zejście na wysokim poziomie jak będzie spadać woda i fat ;) bo po enanie jest naście dni do 1 odbloku.

-------

Co do estrogenu to masz opis na stronie kfd. Pełen link masz tam post3485497.html#p3485497

Co do mety to przebadaj se wątrobę na cyklu ;) można się zdziwić.

----------
Co do obecnych cykli. Trzebaby poprostu popytać chłopakow co walili koks 10 lat wstecz jakie cykle wspominają najlepiej.
Kiedyś główne cykle dla średnio/bardzo zaawansowanych opierały się na mecie i testo
1-4 meta
1-12 enan
11-20 prop
11-14meta
To był główny szkielet 90proc cykli.
Można też było majstrować z dawkami i częstotliwością. Środki długo rozkręcający się mieszkałeś z szybkimi albo ładowales troche mniej ale dużo częściej, żeby utrzymać stały poziom hormonów w krwi.

niektórzy dokladali do takiego cyklu ome.
Tzn po enanie wrzucali oporowa ilość omy a po tych 20-22 tyg dopiero wrzucali propa tylko już bez mety a z winem.
Ale ja nie zamierzam robić odbloku %-D po wakacjach pewnie mostek. Ja nie chce niczego utrzymywać, czy nie utrzymywać tylko powoli i stopniowo budować tkankę miesniowa na baaardzo długim nakurwianiu sterydów, ostrej misce i treningu aż do obsrania kostek - jednocześnie starać się nie rozjebac organów :) jak mi się kiedyś znudzi to wchodzę na hrt i chuj tam
  • 959 / 137 / 0
05 stycznia 2021Anabolik pisze:
Heparegen bardziej po cyklu w trakcie kuracji realnym wsparciem jest l-asparginian ornityny czyli HEPA-merz

Ale bez obaw zacznij się nie niepokoić dopiero jak apetyt siedzę i nie będziesz mógł jesc

Ja też mam metę androchemu 15mg tabsy korci mnie wrzucić z rana jedna ale to by było za dużo wszystkirgo
Fakt meta mega wpływa na samopoczucie wrzuć całość przed treningiem zobaczysz jaka moc i pompa

Street co ty za bzdury wrzucasz ? %-D / aha sorry nie doczytałem że to było kiedyś hehe
a Dex właśnie radził heparegen podczas cyklu... Hmmm Stteetart mogłbys się wypowiedzieć?

Hepatil to l-asparganian, mam hepatil w szafce ale nie wiem czy to jest realne wsparcie dla wątroby przy takich środkach jak kombo teść-meta-master
  • 1305 / 162 / 0
Nie jest realne hepatil ma 150mg/tab a HEPA-merz 5g/torebka :) o bibułę na to nie trudno cena wysoka ja dawałem po 130zl/30torebek ale w przeliczeniu na hepatil i tak lajtowa
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 959 / 137 / 0
Nie jest realne hepatil ma 150mg/tab a HEPA-merz 5g/torebka :) o bibułę na to nie trudno cena wysoka ja dawałem po 130zl/30torebek ale w przeliczeniu na hepatil i tak lajtowa
Okej dzięki to kupię to :extasy:
  • 959 / 137 / 0
a mógłbyś może polecić jakiś lek na cisnienie, który będzie fajnie zbijał przy sterydach? Bo tych leków od cisnienia jest od chuja, a pewnie jedne bardziej się nadają inne mniej do SAA akurat

Mam Captopril 12.5 mg, ale jakby chuja daje :( nie wiem ile bym musiał tego zeżreć żeby mi obniżyło cisnienie realnie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.