Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 39 / 1 / 0
Jak wygląda porównia 5F-AKB48 i 5f-pb22 ? Które posiada dłuższy czas działania? Które mniej zamula i jest bardziej euforyczne ?
  • 427 / 2 / 0
bierz 5fakb
  • 8 / / 0
Jak wypadnie mix THJ-2201 z AM-2201?
Ma ktoś jakieś doświadczenie? jakie proporcje dobrac?
  • 203 / 8 / 0
Moim zdaniem thj przedłuży działanie am. Na pewno będzie mocno dysocjacyjnie i rozkminkowo. Co do proporcji to celowałbym w 3/4 grama am na gram thj ponieważ am lubi zagłuszać działanie drugiego kanna przy mixach.
Advisor pisze:
Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Odczynnik▸wody kromka
  • 10 / / 0
Cenna uwaga = w przeciwieństwie do UR-144 gdzie po oskrobaniu bonga mamy po tych resztkach dużą fazę, THJ-018 zapewnia nam całkiem słabe doświadczenia...
  • 278 / 3 / 0
Szukam największego zamulacza wśród obecnych kann , jakieś propozycje ? Mam do wyboru : AB-FUBINACA / bb22 / thj2201 / 5f-pb22 .. AB-PINACA [kanna ktora mnie usypiała wrecz na stojąco] niestety narazie jest niedostepna u mojego vendora.
  • 359 / 10 / 0
@up
Skoro Pinaca Cię usypiała próbuj Fubinace - to fluorowy brat. Chociaż sądzę że THJ-2201 bardziej się nada. Podobno dobry usypiacz (nie testowałem).
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 400 / 5 / 0
walił ktoś 5f-akb-48 oralnie ?
Jakie dawki polecacie ? %-D
kazik333@tutanota.com
  • 625 / 28 / 0
czy spośród nowych kanna pojawiło się coś bardziej psychodelicznego i wizualnego niż uerka ?
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 425 / 3 / 0
kazio1221, waliłem oralnie, działa długo i spokojniej niż waporyzacja, dawkowanie na oko, poza tym pewnie miałem wtedy znacznie większą tolerę od Ciebie

januszgarlacz, 5f-pb22
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
ODPOWIEDZ
Newsy
Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.