Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 50 / 1 / 0
U mnie bupropion zaskoczył dopiero po dwóch miesiącach po dołączeniu sertraliny. Cudowne połączenie. Dawka 150 mg. W pierwszych tygodniach szybko odczułem poprawę koncentracji. „Zestaw” fantastycznie poruszył moje neurotransmitery. Polecam.
  • 3455 / 1123 / 0
Myślisz, że sertralina stworzyła dogodne warunki pod rozkręcenie się bupropionu? Może być, ale czy oby na pewno trybi połączenie Welloft, a nie sama cudowna sertralina?

Mam takie pytanko od siebie: palisz papierosy?
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 50 / 1 / 0
Fajki jarałem nałogowo. Aktualnie przerzuciłem się na „nowy produkt” [cut!]. tytoń, który wciągam nie jest spalany a podgrzewany „ podobno” bez udziału substancji smolistych ;]

Wycięto nazwę produktu, nie reklamujemy konkretnych produktów na forum! misspill
  • 2 / / 0
Cześć od trzech dni biorę Welbutrin 150 XR, i od trzech dni upiornie boli mnie głowa. Dostępne środki przeciwbólowe, nie działają. Nie wiem czy brać, czy nie brać dalej ?
Miał ktoś z Was takie doświadczenie, to przechodzi ?
  • 50 / 1 / 0
Niestety to częsty efekt zażywania bupro. O ile ból nie jest na tyle uciążliwy byś funkcjonował proponuje przeczekać. Mierzyłeś ciśnienie? A jak z kawą?
  • 123 / 19 / 0
@EccoNomad
Poczekaj jeszcze trochę. 150 to nie jest jakaś kosmiczna dawka, ale organizm musi się przyzwyczaić. Daj sobie ze dwa tygodnie na to,
  • 2 / / 0
Wczoraj spasowałem. Siedem dni uporczywego bólu, plus mdłości, to nie dla mnie. Nie wiem jak szybko się wysyca, ja szybko od zażycia pierwszej kapsułki ma działać. U mnie pojawiła się poprawa w napędzie i subtelna poprawa w koncentracji, na minus mdłości ból głowy i totalne odcięcie od emocji. Nie biore czuje się znacznie lepiej.
  • 612 / 43 / 0
W zeszły wtorek byłem w szpitalu po napadzie drgawkowym jaki dostałem w pracy/
Dostałem go najprawdopodobniej po Bupropionie bo razem z nim brałem jedynie Pregabalinę. bupropion brałem od kilku dni w dawce 150mg. Lek mi częściowo pomagał, ale ta sytuacja sprawiła, że go musiałem odstawić. Jaka jest przyczyna takich drgawek ? Czy da się to jakoś wyeliminować czy po prostu jestem nadwrażliwy na tą substancję ?
  • 9526 / 1875 / 2
11 września 2018EccoNomad pisze:
Wczoraj spasowałem. Siedem dni uporczywego bólu, plus mdłości, to nie dla mnie. Nie wiem jak szybko się wysyca, ja szybko od zażycia pierwszej kapsułki ma działać. U mnie pojawiła się poprawa w napędzie i subtelna poprawa w koncentracji, na minus mdłości ból głowy i totalne odcięcie od emocji. Nie biore czuje się znacznie lepiej.
Urok bieda ketonow :cool:
16 września 2018zaqzax pisze:
jestem nadwrażliwy na tą substancję ?
Czytalees ulotke?

Ze względu na większe ryzyko wystąpienia napadów padaczkowych stosować ostrożnie u osób z czynnikami predysponującymi do obniżenia progu pobudliwości drgawkowej: uraz głowy w wywiadzie, równoległe stosowanie leków obniżających próg pobudliwości drgawkowej, cukrzyca leczona doustnymi lekami hipoglikemizującymi lub insuliną, uzależnienie od alkoholu, stosowanie leków stymulujących lub zmniejszających apetyt.
:emo:
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 5025 / 891 / 0
Ktoś mixowal z innymi ketonami/amfetaminami/benzo ? Jak to wygląda w teorii i praktyce?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.