25 lutego 2021jezus_chytrus pisze: Pamiętam falę tego haszu... dile to właściwie za darmo po jakimś czasie rozdawali - ceny był śmieszne. Pamiętam, że raz dostałem 2 g więcej (z dyszką za 170 zł), ponieważ po drodze kupiłem gościowi litra coli i jakieś ciastka, bo prosił.
Nie był taki najgorszy. Bardzo ładnie pachniał, nieźle smakował i dawał radę. Po kilku miesiącach już każdy miał jednak tego dość. Wtedy trafić coś innego graniczyło z cudem.
25 lutego 2021jezus_chytrus pisze: Nie był taki najgorszy. Bardzo ładnie pachniał, nieźle smakował i dawał radę. Po kilku miesiącach już każdy miał jednak tego dość. Wtedy trafić coś innego graniczyło z cudem.
Ostatnio ogarnąłem haszyk z importu, 60/g. Nie jest to bubble, a plastyczna, ciemna gruda. Raczej ma też srogą zawartość CBD, bo mooocno wycisza, bez żadnej psychodelicznej fazki. Fajerwerków nie ma, ale tak dawno nie konsumowałem haszu, że jestem nawet zadowolony. Zwapowane 0.1 robi dobrze na jakieś dwie-trzy godzinki.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
indoor to indoor po prostu
cbd ma z reguly gorszy smak od normalnych odmian; pachna ladnie, ale nie smakuja.
czesto cbd sa aromatyzowane sztucznie
@ykb a co definiujesz jako fake hash? bo dla mnie ten termin oznacza cos co haszem nie jest, wiec nie sklada sie z trichomow, a np fusow po kawie, czy herbacie i jest nasaczone syntetycznymi kanna. takie cos mozna wykryc pocierajac gruda o kartke papieru - # nie zostawia koloru na papierze.
rozroznienie # cbd i THC to jedynie organoleptycznie, badz laboratoryjnie. jednak #cbd to dalej hasz
robia tak z trawa, wiec z haszem zapewne tez. aczkolwiek jak juz wala w ch to po co sie jebac z haszem cbd? on tez kosztuje, lepiej imo zrobic 'fake baze' i to lac.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.