A po emce to już w ogóle jeszcze to mruganie
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
19 lutego 2025london5 pisze: Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
13 października 2024jak89 pisze:Apteline jest w dechę. Sam przez te stronę kupuję.07 października 2024Nefilim pisze:Ja zawsze zamawiałem z Aptaline - nie dość, że jest ciut taniej niż w dystrybucji (np u mnie dookoła lata po średnio 19zł za paczke 16szt. a na aptaline jeszcze do niedawna był za 9zł ale obecnie 13,50 jak się nie mylę - do tego mam jedną apteke z 1km od siebie gdzie sprzedawca nie ma oporów z wydaniem 2 opakowań z aptaline na jeden raz (dwa paragony). Raz się spieszył i zapłaciłem kartą jedną transakcje za obie paczki, a on później sobie dopiero paragony drukował :D Raz się tak "pomyliłem" i później były jeszcze 3 razy i za każdym razem wydał 2 paczki :) Muszę sprawdzić z większą ilością :D Chociaż obecnie kodę wrzucam może 1 w tygodniu, np wczoraj :) bo kratomu brakło.06 października 2024ledzeppelin2 pisze: Tylko ze cena tego za ekwiwalent malej paczki kody to 16 zl .
Za co mozna juz miec duza pake .
Ogólnie Kratom się bardziej opłaca :) za 100zł macie 100g, jak tolerka mała to tydzień przelecicie na tym :) a efekt .. hmm .. każdy musi sam ocenić. Ja miałem zbyt wygórowane wymagania i na początku nie potrafiłem tego wyczuć, teraz już jest lepiej :) działa na mnie o wiele lepiej niż ostatnie podejścia do Tramalu. Ale tramal przeestał być magiczny gdy doszedłem do 2g na dobe, On jest spoko jak nie masz wyrobionej tolerki i wrzucisz z 300-500mg, ale dawki 2-2,5g to (w moim przypadku) więcej zamulenia i wkurwienia oraz prób nie zrzygania się, że pierdziele póki co :)
Pieprzony thiocosyf 16 to już gdzie nie gdzie - raczej 18, we Wrocławiu 20, 23.
Kratom też git. W NL to już hel bardziej opłacalny, lecz w Polsce południowej to pozamawiałbym.
@dasmoker ja Ci powiem jak działa u mnie: Ja lece obecnie na kratomie, robie przerwe tak na 1-3dni i w tym czasie jak czuje się gorzej wrzucam kode. Obie substancje na mnie działają, nie zauważyłem, żeby koda działała gorzej, bo w sobie mam jeszcze Kratom. I odwrotnie. Nawet jak mam końcówke kratomu to np z rana wrzucam sobie kode, po południu Kratom i też czuje obie substancje. Odwrotnie poczułem różnice, w sensie jak najpierw był Kratom a później koda (ten sam dzień) to koda weszła znacznie słabiej (1/3 słabiej - czyli 3 paczki thioco weszły jak normalnie 2) Dodam, że Kratom mieszam, czyli nie biore cały czas tego samego koloru, tylko biore 100g, przerwa, i 100g innego koloru. Obecnie GOLD, a mam jeszcze zielony, biały i czerwony się skończył przed goldem :) I jak dla mnie nie jest to prawdą, że zmienianie koloru zamiast brania cały czas tego samego wpływa na trzymanie tolerki w ryzach. Ale wmawiam sobie że tak jest i tak robie ;p
Jeśli o doświadczenie chodzi: pisałem już o tym, ale nie każdy musi znać moje posty, więc jeśli widzisz, drogi czytający, że się powtarzam, to nie dlatego aby się powtarzać, tylko aby dotarło do szerszego grona :) Ogólnie 5lat eksperymentów, gdzie zakochałem się w spidach(amfetamina, kokaina) oraz MDMA. Były tam opio, kodeina i tramal ale dość niewiele w porównaniu do innych zabawek. Później 10lat przerwy i wjebałem się w tramal, 4 lata z czego 2 lata bez przerwy i dawka dobowa maks 2,5g (podawana często z parasyfem, więc i wątroba dostała w pizde bo załóżmy że te 2,5g zjadłem (nie raz) w formie dorety .33 tabletki a w każdej 0,075g tramadolu i 0,650g paracetamolu (czyli 2,5g tramadolu i 21g paracetamolu na dobe. Ale to juz mój problem, póki co wątroba jest cacy :)
Nie jestem pewien, czy powinienem ten post wkładać tutaj, czy może bardziej na dział miksów, czy coś.
Ale do rzeczy - Chciałem zażyć w najbliższym czasie 300mg owej substancji. Doświadczenie z opio niewielkie (raz oxy 40, dwa razy koda 240 i 300), Za każdym razem, gdy waliłem kodę miałem potworne wyrzuty histaminy - zero swędzenia, ani nic, po prostu morda opuchnięta jak cholera i ciężko się oddychało (co do tego oddechu to nie ma opcji, że jakieś przedawkowanie czy coś - bo mówię dawki małe a przy oksy było wszysko git mimo ze oksy dawka byla juz niemala). Co doradzacie na zbicie histaminy oraz dołączenie czegoś innego do podbicia efektów?
Z rzeczy dostępnych jakie mam i zastanawiałęm się żeby dorzucić:
- hydroksyzyna 25mg w celu zbicia histaminy - jak tak, to ile wcześniej mam to zażyć. W dodatku hydro usypia mnie mocno, to idk czy dorzucić jakąś kofeinę kawę czy coś w trakcie żebym nie zasnął przed załadowaniem się kody xd
- DXM 150mg (acodin) - słyszałem że podbija efekty kody, ale tutaj też nie wiem ile przed mam to wziąć
- aviomarin (2 tabletki) - w sumie też antyhistamina, w dodatku działa przeciw wymiotnie, wymiotów przy kodzie coprawda nie mialem, ale ból brzucha po thio to i owszem
- alpra 1mg - czy nie obniży mi efektów euforycznych kody?
Jak chcesz skuteczną i podbijającą antyhistaminę to polecam cetyryzynę, tj. Allertec, Zyrtec lub hydroksyzyne w małej dawce (5mg wystarczy) na godzinkę przed.
Totalnie nie ma sensu podbijać tego DXM, bo on zbija tolerancję i sam wywala histaminę. Ty nie masz czego zbijać.
Benzo raczej wzmagają sedację kosztem euforii. Przydają się, owszem. Ale to jak chcesz zbić z 200 do 150mg majki i dodajesz midasa do pompki.
W ogóle zmień czym prędzej myślenie, bo wpierdolisz się po uszy. W dodatku szybko wyrobisz sobie tolerke na kode i chuja bedziesz miał z działania. A to wdzięczny opioid. I obniż tę dawkę skoro puchnie Ci ryj, a nie wzwyż idziesz. Zostań na 240mg z antyhistaminą.
No jo Cię krynca!
I pytanie, czy to jest polityka firmy ?
Haniebny proceder.
Zgloszę to do Elżbiety Jaworowicz "sprawa dla narkomana" ub Mietka Cebuli z pod wpływem"
Jak ma sie pare aptek to czasami i do dozu trzeba zajrzec. Jakby ktos pytal co tam kupuje.
Gorszy jest tylko dr max
I pytam sie
Jak ma byc w tym kraju dobrze skoro takie rzeczy się dzieją ?!
Jestem zbulwersowany
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/d/d67fac96-382d-499e-82f3-6e41565544be/r.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250709%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250709T034002Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=3c49ccd3a2b9e3cd0b69549467a21ed14f3da5e77a24c357000e2a6f7cd9ea46)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mozg-jointy-1000.png)
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mjheart2.jpg)
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób
Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/k0lumbijska_marynarka_wojenna.jpg)
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”
Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/nowymlotek.jpg)
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą
Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.