Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 3234 / 549 / 0
Patrzenie jednym okiem w ekran to objaw mocnego uderzenia i zdarza się w każdym przypadku. Oczy lubią latać.
A po emce to już w ogóle jeszcze to mruganie
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 114 / 4 / 0
Siemasz jak u was sprawa wygląda jeśli chodzi o spożywanie kodeiny po dłuższym cugu na kratomie ? Gdzieś czytałem że Kratom blokuje działanie kody, sam będac na urlopie gdy zabrakło mi kratomu wrzuciłem 2 syropy thio i czułem się fatalnie. Ja jestem w abstynencji od kody i innych dragów przez 1,5 roku jednocześnie używając dużych ilości kratomu i browaru a czasem i jaranie się zdarzy ale jednak koda ma swój urok i nie da jej się tak łatwo zapomnieć
  • 2631 / 554 / 0
Poczytaj kratomowy wątek, znajdziesz tam odpowiedź.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 66 / 11 / 0
13 października 2024jak89 pisze:
07 października 2024Nefilim pisze:
06 października 2024ledzeppelin2 pisze:
Tylko ze cena tego za ekwiwalent malej paczki kody to 16 zl .
Za co mozna juz miec duza pake .
Ja zawsze zamawiałem z Aptaline - nie dość, że jest ciut taniej niż w dystrybucji (np u mnie dookoła lata po średnio 19zł za paczke 16szt. a na aptaline jeszcze do niedawna był za 9zł ale obecnie 13,50 jak się nie mylę - do tego mam jedną apteke z 1km od siebie gdzie sprzedawca nie ma oporów z wydaniem 2 opakowań z aptaline na jeden raz (dwa paragony). Raz się spieszył i zapłaciłem kartą jedną transakcje za obie paczki, a on później sobie dopiero paragony drukował :D Raz się tak "pomyliłem" i później były jeszcze 3 razy i za każdym razem wydał 2 paczki :) Muszę sprawdzić z większą ilością :D Chociaż obecnie kodę wrzucam może 1 w tygodniu, np wczoraj :) bo kratomu brakło.

Ogólnie Kratom się bardziej opłaca :) za 100zł macie 100g, jak tolerka mała to tydzień przelecicie na tym :) a efekt .. hmm .. każdy musi sam ocenić. Ja miałem zbyt wygórowane wymagania i na początku nie potrafiłem tego wyczuć, teraz już jest lepiej :) działa na mnie o wiele lepiej niż ostatnie podejścia do Tramalu. Ale tramal przeestał być magiczny gdy doszedłem do 2g na dobe, On jest spoko jak nie masz wyrobionej tolerki i wrzucisz z 300-500mg, ale dawki 2-2,5g to (w moim przypadku) więcej zamulenia i wkurwienia oraz prób nie zrzygania się, że pierdziele póki co :)
Apteline jest w dechę. Sam przez te stronę kupuję.
Pieprzony thiocosyf 16 to już gdzie nie gdzie - raczej 18, we Wrocławiu 20, 23.
Kratom też git. W NL to już hel bardziej opłacalny, lecz w Polsce południowej to pozamawiałbym.
No najdrożej chyba po 23, tak jak piszesz, ogarniałem :) mam zaprzyjaźnioną apteke, gdzie biorę ziółko i ostatnio przy okazji tam kupiłem thioco i mnie normalnie zastrzeliła babeczka: 14zł. Więc mam już 3 apteki gdzie mam kolejno: 14, 16,90, 17zł :) akceptowalne :) Bo apteki obsługujące apteline u mnie są 6 chyba, z czego w jednej mnie nie obsługują już (ma prawo odmówić jeśli czuje, że coś jest nie tak, szanuje to :) )

@dasmoker ja Ci powiem jak działa u mnie: Ja lece obecnie na kratomie, robie przerwe tak na 1-3dni i w tym czasie jak czuje się gorzej wrzucam kode. Obie substancje na mnie działają, nie zauważyłem, żeby koda działała gorzej, bo w sobie mam jeszcze Kratom. I odwrotnie. Nawet jak mam końcówke kratomu to np z rana wrzucam sobie kode, po południu Kratom i też czuje obie substancje. Odwrotnie poczułem różnice, w sensie jak najpierw był Kratom a później koda (ten sam dzień) to koda weszła znacznie słabiej (1/3 słabiej - czyli 3 paczki thioco weszły jak normalnie 2) Dodam, że Kratom mieszam, czyli nie biore cały czas tego samego koloru, tylko biore 100g, przerwa, i 100g innego koloru. Obecnie GOLD, a mam jeszcze zielony, biały i czerwony się skończył przed goldem :) I jak dla mnie nie jest to prawdą, że zmienianie koloru zamiast brania cały czas tego samego wpływa na trzymanie tolerki w ryzach. Ale wmawiam sobie że tak jest i tak robie ;p
Jeśli o doświadczenie chodzi: pisałem już o tym, ale nie każdy musi znać moje posty, więc jeśli widzisz, drogi czytający, że się powtarzam, to nie dlatego aby się powtarzać, tylko aby dotarło do szerszego grona :) Ogólnie 5lat eksperymentów, gdzie zakochałem się w spidach(amfetamina, kokaina) oraz MDMA. Były tam opio, kodeina i tramal ale dość niewiele w porównaniu do innych zabawek. Później 10lat przerwy i wjebałem się w tramal, 4 lata z czego 2 lata bez przerwy i dawka dobowa maks 2,5g (podawana często z parasyfem, więc i wątroba dostała w pizde bo załóżmy że te 2,5g zjadłem (nie raz) w formie dorety .33 tabletki a w każdej 0,075g tramadolu i 0,650g paracetamolu (czyli 2,5g tramadolu i 21g paracetamolu na dobe. Ale to juz mój problem, póki co wątroba jest cacy :)
-- 𝖀𝖟𝖆𝖑𝖊𝖟̇𝖓𝖎𝖊𝖓𝖎𝖊 𝖙𝖔 𝖏𝖆𝖐 𝖗𝖔𝖘𝖞𝖏𝖘𝖐𝖆 𝖗𝖚𝖑𝖊𝖙𝖐𝖆 𝖓𝖆ł𝖆𝖉𝖔𝖜𝖆𝖓𝖞𝖒 𝖌𝖑𝖔𝖐𝖎𝖊𝖒 --
  • 21 / 3 / 0
Czołem!
Nie jestem pewien, czy powinienem ten post wkładać tutaj, czy może bardziej na dział miksów, czy coś.
Ale do rzeczy - Chciałem zażyć w najbliższym czasie 300mg owej substancji. Doświadczenie z opio niewielkie (raz oxy 40, dwa razy koda 240 i 300), Za każdym razem, gdy waliłem kodę miałem potworne wyrzuty histaminy - zero swędzenia, ani nic, po prostu morda opuchnięta jak cholera i ciężko się oddychało (co do tego oddechu to nie ma opcji, że jakieś przedawkowanie czy coś - bo mówię dawki małe a przy oksy było wszysko git mimo ze oksy dawka byla juz niemala). Co doradzacie na zbicie histaminy oraz dołączenie czegoś innego do podbicia efektów?
Z rzeczy dostępnych jakie mam i zastanawiałęm się żeby dorzucić:
- hydroksyzyna 25mg w celu zbicia histaminy - jak tak, to ile wcześniej mam to zażyć. W dodatku hydro usypia mnie mocno, to idk czy dorzucić jakąś kofeinę kawę czy coś w trakcie żebym nie zasnął przed załadowaniem się kody xd
- DXM 150mg (acodin) - słyszałem że podbija efekty kody, ale tutaj też nie wiem ile przed mam to wziąć
- aviomarin (2 tabletki) - w sumie też antyhistamina, w dodatku działa przeciw wymiotnie, wymiotów przy kodzie coprawda nie mialem, ale ból brzucha po thio to i owszem
- alpra 1mg - czy nie obniży mi efektów euforycznych kody?
  • 797 / 187 / 0
@up Co do dawkowania kody to powiem Ci tak. Jest to jedyna substancja która w dawkach wyższych niż średnia terapeutyczna może osłabić swoje działanie jaką znam. Przykład: 240mg klepie mnie ok, 300mg idealnie, a 450mg już bardziej jak 240mg. Czuć, że ta koda jakoś nie może się rozpędzić.
Jak chcesz skuteczną i podbijającą antyhistaminę to polecam cetyryzynę, tj. Allertec, Zyrtec lub hydroksyzyne w małej dawce (5mg wystarczy) na godzinkę przed.
Totalnie nie ma sensu podbijać tego DXM, bo on zbija tolerancję i sam wywala histaminę. Ty nie masz czego zbijać.
Benzo raczej wzmagają sedację kosztem euforii. Przydają się, owszem. Ale to jak chcesz zbić z 200 do 150mg majki i dodajesz midasa do pompki.

W ogóle zmień czym prędzej myślenie, bo wpierdolisz się po uszy. W dodatku szybko wyrobisz sobie tolerke na kode i chuja bedziesz miał z działania. A to wdzięczny opioid. I obniż tę dawkę skoro puchnie Ci ryj, a nie wzwyż idziesz. Zostań na 240mg z antyhistaminą.

No jo Cię krynca!
  • 41 / 11 / 0
@punktWymianyIgiel Z tej listy bym wybrał hydroksyzynę, albo dimenhydrynat. Jeśli hydroksyzyna cię usypia, to możliwe, że wyżej proponowana cetyryzyna również będzie miała takie działanie - cetyryzyna jest głównym metabolitem hydroksyzyny. Co do wspomagania się kofeiną - każdy jest co prawda inny, ale u mnie kawa praktycznie zbijała działanie kodeiny, które i tak jest subtelne. Gdybym musiał, wybrałbym lekką herbatę.
  • 5112 / 886 / 0
Chetnie zobacze mine baby z dozu ktora z taka pogarda sprzedaje male thio za 15.99 gdy pojde odebrac zamowienie zlozone przez neta . Jak sie zamawia przez internet z odbiorem w aptece to opakowanie 16 kosztuje 15.99!
I pytanie, czy to jest polityka firmy ?
Haniebny proceder.
Zgloszę to do Elżbiety Jaworowicz "sprawa dla narkomana" ub Mietka Cebuli z pod wpływem"
Jak ma sie pare aptek to czasami i do dozu trzeba zajrzec. Jakby ktos pytal co tam kupuje.
Gorszy jest tylko dr max

I pytam sie
Jak ma byc w tym kraju dobrze skoro takie rzeczy się dzieją ?! 😉

Jestem zbulwersowany
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 40 / 4 / 0
Nom.. w apce wychodzi taniej za 2forU a za drobną dopłatą moszną nawet do akodeiny dobrac zabawki w postaci pompek to lepiej niż heppymeeal :strzykawka: :ręka:
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5112 / 886 / 0
Nawet trzeba bo minimalne 25 zl. Zawsze jakas antyhistamine czy cus.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
Zablokowany
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.