09 września 2022Atropolamine pisze: Nie wiem panowie czy to jest możliwe,żeby się przekręcić w taki sposób. Zapiłem 45 klonów (praktycznie bez tolerki) 0,5l wódy urwało mi film i obudziłem się w szpitalu.Jak mnie znaleźli byłem podobno w mocno nieciekawym stanie,ale coś mi się nie wydaje,że można wykorkować tym sposobem..
W swoje ostatnie urodziny urządziłem sobie taki jednoosobowy melanż, który z nieważnych tutaj powodów, przeciągnął się z dwóch do pięciu dni. Źle się stało, w wyniku czego miałem wyjebane na dosłownie wszystko. W melanżu uczestniczyli - ja, 5g fenobarbitalu, z 5 l wódki, 4 paki klona, 4 paki lorka, 300 mg oksykodonu i 20 g RC, ogólnie stymulanty. Wszystko zostało ostatecznie skonsumowane, aby na sam koniec bez ostrzeżenia "odłączyło mnie z sieci".
Siedziałem tak, jak później wyczytałem z karty szpitalnej, głęboko nieprzytomny przez parę godzin w fotelu, zanim ktoś mnie znalazł. W tym czasie z mojej perspektywy nie byłem nieprzytomny, bo w ułamku sekundy wywaliło mnie z matriksa do jakichś kilku, krótkometrażowych filmów, w których byłem głównym bohaterem, a więc była ciągła akcja, zero odpoczynku. Piątego dnia pobytu w odpowiednim miejscu, dopiero zacząłem łapać kontakt z rzeczywistością, bo do tej pory moja świadomość była gdzieś w świecie halucynacji. Wyszedłem z placówki ze śmiertelną diagnozą, chyba że pobiorę przez kilka miesięcy jakichś drogich tabletek, wtedy śmiertelność będzie mniejsza. Przeżyłem i jak na razie żyję, a było na prawdę grubo. Jeśli potencjalnie śmiertelna dawka fenobarbitalu solo, brana konsekwentnie przez pięć dni, w połączeniu z dużą ilością wódy mnie nie ubiła, pomijając już te góry benzo, stymulantów i szczyptę opio, to ja nie wiem gdzie jest ta granica.
09 września 2022Hooneronerbrouse pisze: I czy mogę łączyć Alprox (nie codziennie) Pregabalina - Sulpiryd i ewentualnie jakiś Tegretol® CR 400(ale na stanie go nie było nwm czy dostanę)
Pregabalina w działaniu przypomina benzodiazepiny, choć jest to gabapentynoid działający poprzez zupełnie inny mechanizm, który pomimo tego co lekarze myślą, ma potencjał rekreacyjny oraz uzależniający. Na samym szczycie jest alprazolam, który niesie ze sobą największe ryzyko uzależnienia i nadużywania, ale powinien być zarazem najskuteczniejszym orężem w tym arsenale. Nie jest groźny, dopóki używasz go doraźnie i w najmniejszych, skutecznych dawkach.
Wszystkie te leki są z innych grup, pomiędzy którymi nie zachodzą interakcje, więc możesz nawet brać je wszystkie razem. Sulpiryd i Tegretol (karbamazepina) są po prostu bezpieczniejsze, bez potencjału uzależniającego i rekreacyjnego, a pregabalina i alprazolam stanowią pewne ryzyko, dlatego trzeba trzymać rękę na pulsie, ale mogą być skuteczniejsze od tych pierwszych dwóch opcji. Myślę, że stosując sulpiryd, karbamazepinę i pregabalinę, mogłbyś nawet nie potrzebować alpry.
Zmieniono gramy na miligramy — CATCHaFALL
09 września 2022Atropolamine pisze: Nie wiem panowie czy to jest możliwe,żeby się przekręcić w taki sposób.Kiedys zacząłem podjadać klony i nie miałem mózgu,wpadłem na ten własnie kretyński sposób na odjebkę.Zapiłem 45 klonów (praktycznie bez tolerki) 0,5l wódy.Pamietam tylko pierwszy łyk wódy i potem urwało mi film i obudziłem się w szpitalu.Jak mnie znaleźli byłem podobno w mocno nieciekawym stanie,ale coś mi się nie wydaje,że można wykorkować tym sposobem..
@OfiaraMety Tak na przyszłość: 1 mg alpry to raczej dostateczna ilość żeby ułatwić zaśnięcie osobie bez tolerancji na benzo, a po 30 minutach od wzięcia efekty powinny być już w pełni widoczne. Jeżeli wcześniej tego dnia brałeś stymulanty to niewykluczone, że jednak będzie potrzebna wyższa dawka, którą pozostaje dobrać na wyczucie.
I thought I was someone else, someone good
W każdym razie,skoro tutaj pan podał wam oficjalne info,że takie połączenie jest potencjalnie śmiertelne,TO UWAGA DROGIE GIMBUSY! ABSOLUTNIE NIE POWINNO PODEJMOWAĆ SIĘ DZIAŁAŃ PODOBNYCH JAK NICPOŃ POWYŻEJ!!!
Przeglądam sobie archiwalne posty i wspominam, jak nie było dla mnie spraw nie do załatwienia, będąc osobą, która przestaje ogarniać podstawowe kwestie, zamyka się na ludzi, cierpi, wścieka się z byle powodu - po samej redukcji dawek o 50%
Po stimach jest jeden, max dwa gorsze dni i powoli można "wracać" do żywych, a ja wpakowałem się w coś, co odbierało nadzieję, tylko podstępnie i po cichu, kumulując problemy wewnątrz umysłu.
Nigdy, przenigdy żadna substancja mnie aż tak nie zmasakrowała, co najwyżej z konieczności zmniejszałem dawki, odczuwając lekką irytację, brak sił i motywacji - ale to było do przeskoczenia. Wymagała tego sytuacja, to walczyłem dalej.
Tym razem nie mam w sobie tej mobilizacji do walki o przetrwanie. Podtrzymywała i kumulowała ją alpra.
Ta zdradziecka świnia, ma w sobie na tyle mocne pierwsze dwie-trzy godziny od wejścia, że wszystko inne, jest tylko wersją demo. I - co najgorsze, zgubiło mnie to złudne poczucie trzeźwości i przypływ energii, podczas, gdy inne leki z tej kategorii spowalniały mnie ruchowo i ograniczały proces myślowy, także plącząc mowę. Tak, jakby część mózgu spała, tu nie było takich skutków ubocznych.
Kto zna różnicę w postrzeganiu człowieka pod wpływem: klon vs alpra, ten będzie wiedział, o czym piszę.
Nie mam już siły. Na nic.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jurekpatryk.jpg)
Ćpali po 96 godzin, żeby cokolwiek poczuć. Fragment mocnego reportażu Patryka Jurka
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/obraz_2025-06-21_152357458.png)
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy
Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/kokoalfabet.jpg)
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki
Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/zrzut_ekranu_z_2025-06-12_18-39-02.png)
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood
Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...