Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 367 / 0
Odnośnie waszych ze tak powiem rozczarowań ze wzięliście około gram pregi i nic .. to powiem wam tak jak bralem prege jako dodatek do leczenia p/bólowego do ciężkiego opio i bylem na 300mg dzien to pierwsze dni pamiętam latalem jak po dobrym MDMA bylem taki pobudzony itp i nawet mialem tiki także wyglądałem na porobionego 😅 później jak " poznałem " dobroczynnosci pregi zauwazylem ze wieksza dawka = lepsza jazda .. bylem na 600mg dziennie i też bylo różnie raz " dzialalo " a raz nie .. a co lepsze raz bralem 2 różne Pregabaliny i potrafilem jedna wyczuć a drugiej wgl nie czułem .. no i dlugo długo nic czasem sniff ale nic no i ostatnio może 2tyg temu ? Wziąłem 1tab 150mg i bardzo bylem zaskoczony działanie znow jak MDMA .. a na sniffa bralem po 300-450mg więc gdzie tu sens i logika ?
  • 1338 / 269 / 0
pregaba uzywa bardzo rzadkiego transportera (w sensie leki go rzadko używają), który wozi też leucynę, fenyloalaninę (niektore białka, je dze nie)
widocznie czasami pregaba nie łapie się na przejażdzkę
na logikę, na czczo, powinna lepiej działać,
ale to na pewno nie takie proste,
na czczo organizm włącza inne tryby, może być oszczędny i mieć za mało kasy dla kierowców na transport czy cuś
Spoiler:

22 lutego 2024sclero2014 pisze:
a co lepsze raz bralem 2 różne Pregabaliny i potrafilem jedna wyczuć a drugiej wgl nie czułem .. no i dlugo długo nic czasem sniff ale nic no i ostatnio może 2tyg temu ? Wziąłem 1tab 150mg i bardzo bylem zaskoczony działanie znow jak MDMA .. a na sniffa bralem po 300-450mg więc gdzie tu sens i logika ?
ta ja też tak miałem pare razy jak zmieniałem firmy
kij wie %-D
  • 2814 / 367 / 0
@huubi Właśnie to mnie dziwiło.. bo będąc w szpitalu dostawalem rano i po południu i rano dostawałem inna i po poludniu inna a czulem działaniem typowym dla Pregi co lepsza tabletki byly tak podobne do siebie że dopiero jak położyłem jedną obok drugiej to można bylo dotrzeć różnicę i wyłapać tą która " robi " niestety nazwy handlowej nie znałem bo w wypisie byla podana Pregabalina a nie nazwa handlowa choć żałuję że nie spytałem bo bym dostał informacje bez problemu
  • 1460 / 379 / 13
Rekreacyjnie zakres 600-900 fajne do miksów; dobrze upierdala z zielskiem. alko i benzo. Tylko jak zamkniesz oczy budzisz sie dopiero (pół) dnia później %-D

Nie można tylko przesadzać i robic ciągów w trakcie dna.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1338 / 269 / 0
taa usypia trochę jebaniutka niestetyy, osiem kaw albo coś
zresztą z kawą się lubią
  • 1460 / 379 / 13
A jakby to wymieszać ten proszek z ulicznym kryształem to dobra sieka? Bardzo chciałbym spróbować.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1338 / 269 / 0
no miksi też się ją dobrze z wieloma rzeczami z tego co słyszałem i próbowałem
tylko musi byc jej odpowiednia ilość :uwaga:
nie cały listek odrazu do japy z listkiem....
  • 15 / 2 / 0
Ja przeszłam przez trzy firmy , zamienniki i dwie firmy dla mnie jakaś lepiej trybia.
Uwaga! Użytkownik inmymind nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1338 / 269 / 0
to napiszcie które firmy najlepsze wg was to się zrobi eksperyment %-D
  • 15 / 2 / 0
Potem miałam zamienniki i też git ,ale jednak te działaly mam wrażenie najlepiej:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik inmymind nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.