Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
W jakim wieku zacząłeś/ęłaś ćpać?
Mniej niż 13
202
6%
13-15
1205
36%
16-17
1212
36%
18-19
413
12%
20-21
159
5%
22-23
72
2%
24-25
20
1%
26-27
21
1%
28-30
8
0%
Więcej niż 30
47
1%

Liczba głosów: 3359

ODPOWIEDZ
  • 3244 / 555 / 0
@up
Mieć tak zryty łeb i akceptowalną wewnętrznie nieporadność to pewnie facet nie ma co narzekać :cheesy:
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 15 / 1 / 0
alkohol 14, mj 15, poznanie się z mefem 18
Uwaga! Użytkownik paniekscytacja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
alko 17, zielsko 20, reszta 21
  • 15 / 5 / 0
Pierwszy urwany film po alko 13 a pierwsze ciagi rok pozniej przeplatane z bobkami i scierwem jak to wtedy mowilismy na fete
17 pierwszy raz kupowalem kolki i jadlem papiery
18 kompot
Uwaga! Użytkownik jachcetakzyc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 16 / 0
alko - pierwszy raz 15 lat (nie liczę tutaj akcji z Sylwestra, gdy w wieku 10 lat ukradłam rodzicom trochę szampana). Pierwszy urwany film -16.
Jaranie - 16 lat
Pozostałe - 18.
Kwas - 22
  • 12 / 1 / 0
Osobiście to nigdy nie ćpałem, natomiast mój szczur zaczął w wieku 24 lat
  • 58 / 3 / 0
pierwsze zioło ok 16 lat
Uwaga! Użytkownik Kodakblak jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 2 / 0
Pierwsze gibony, alko i mef w wieku 14 lat
JEBAĆ KURWY MACZETAMI !!11 :wall:
  • 102 / 6 / 0
w wieku 13 lat mj, niewiele później alko
później 15 lat pierwszy raz feta i pierwszy długi ciąg na tym ścierwie
następnie jakieś 16lat mefa i wszelkie beta-ketony
17 lat koda i MDMA
a teraz wszystko przeplatane ze sobą + nowe, nie testowane wcześniej substancje
  • 6 / / 0
23 - barbiturany
25 do dziś - opiaty
Uwaga! Użytkownik stary grzejnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.