Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 21 / 11 / 0
Dobry wieczór. Przede mną wycieczka 30 godzin autokarem na południe Europy. Jaką dawkę byście polecali dla człowieka który nigdy nie brał alpry ani żadnego farmaceutycznego benzo?

Z modulatorów GABA doświadczenie mam z alkoholem (duże, byłem trochę wjebany) oraz z fenibutem (brałem około raz czy dwa tygodniowo aż doświadczyłem najgorszego zjazdu w życiu po skonsumowaniu 2.5g jednego dnia, nie polecam %-D ).

Intencją jest raczej przespanie sporej części podróży.
  • 190 / 19 / 0
Jak alpra to od 1mg zacznij
Najlepiej MJ i nic więcej :P
  • 633 / 154 / 0
30 godzin to jest za dużo na jedną, większą dawkę alpry.
Można być nadpobudliwym po 7-10 godzinach od jej przyjęcia, więc lepiej podziel na dwie wrzutki po 0,5 mg
  • 322 / 54 / 0
Akurat jestem w stanie uwierzyć w nasenne działanie alpry. Sam tak miałem, szczególnie jak po przerwie zajebałem ledwie 1mg to normalnie przesypiałem i potem byłem na siebie wkurwiony, że to przespałem. %-D
Ale na następny dzień kolejny 1mg i już znacznie lepiej, lekko senny ale większa chillera, kolejny dzień i kolejny 1mg i już od trzeciego dnia nie było ten senności tylko chill. Zawsze tak miałem i to TYLKO z alpką, że tak jakby musiałem organizm przyzwyczaić? Różne benzo brałem i żadne tak nie działało mocno ujebująco początkowo jak alpra. Wręcz z każdym innym benzo miałem od razu porządane efekty bez zamulenia - że tylko łeb w poduszkę jebnąć, jak przy alprze. Still alpra, klony i rolki mega bardzo lubię. Do lapry muszę zwyczajnie "rozgrzać" organaizm. %-D
Every time just like the last
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
  • 596 / 106 / 0
Nikt nie wyklucza działania nasennego. Na pewno pomoże ci zasnąć, aczkolwiek sam sen będzie płytki, ciężko o rzeczywisty 7-8 godziny sen bez męczących wybudzeń, przynajmniej z mojego doświadczenia. Co innego w połączeniu np z Ketrelem, kweta dziala na mnie o wiele lepiej stricte do snu
:tabletki:
  • 18 / 1 / 0
Ktoś wie jak rozumieć branie doraźne? Powiedzmy branie średnio 2x w tygodniu, będzie w miarę bezpiecznie?
  • 190 / 19 / 0
Spoko bedzie. Alpra nie ma takiego dlugiego czasu poltrwania. Ale tez nie przeginaj
Najlepiej MJ i nic więcej :P
  • 479 / 72 / 0
Alpre biorę kilka razy na rok w czasie odczuwania dużego lęku, 0,5mg mi wystarczy, nie czuje się po tym senny, puszczają mi hamulce, ale w pozytywnym znaczeniu i mogę załatwić sprawy, których bym nie dał rady normalnie załatwić.
Jak mam lecieć samolotem to zarzucam 0,5 mg alpry i 10mg hydroksyzyny przed bramkami kontroli, by już w samolocie idealnie zaczęło działać. Uśpiło mnie to na 4h lotu.
  • 464 / 45 / 0
Heh mam dokladnie ten sam patent na loty, ale ostatnio musze brac 1mg zeby mnie dobrze uwalilo. Nienawidze latania, a niestety musze latac dosc czesto i gdyby nie aplra to by byla katorga. Ale sprobuje tez z hydro 10mg.
  • 22 / 2 / 0
witam, pytanie, wczoraj ok. 23 zapodałem 4mg xanaxu, teraz mamy godzine 14 i powiedzmy pół godziny temu szarpnąłem 0.1g koki, czy możliwe że po takim czasie xanax osłabia koks? bo niby okres działania alpry to 12 godzin ale jednak 4mg naraz to dawka że tak powiem mało terapeutyczna
Zablokowany
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...