Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 172 / 20 / 0
Mi metadon niesamowicie wzmacnia działanie klonów. Tak więc myślę że każde opio typu morfina i heroiną wzmocni go kilkukrotnie

Moje pytanie Panowie we wtorek mam testy na metadonie ile czasu starczy, żeby nie było go w moczu? Czy jak w Niedzielę wezmę ostatni raz to we wtorek może jeszcze być w moczu czy już będzie wypłukany? Proszę o tylko kompetentne odpowiedzi, będą one nagrodzone karmą. Proszę o pomoc to bardzo ważne
  • 1100 / 273 / 0
oczywiście, że ci wykryją klona w moczu po dwóch dniach, okres półtrwania 19–60 godzin, lub, według innych źródeł 30-40, jeśli wiesz o co chodzi , panie iq 138, czy ile tam?
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 25 / 0
11 stycznia 2022polymerase pisze:
Tak o, wrzuciłem 5 szt. 2mg = nic

dorzuciłem po dwóch godzinach 6 szt. 2mg = średnia faza

dodam że jestem na 2mg dziennie i dziś chciałem troszkę zaszaleć, no to zaszalałem... nie wiem ocb
O to biega, że z czasem nieważne czy weźmiesz 2 czy 20mg- faza nie będzie się różnić lub będzie różnić niewiele. To jest najgorsze w uzależnieniu od benzo. Po kilku latach wystarczy ci dawka 2mg żebu przeżyć dzień, jednak nie czuć w ogóle,.że się bierze. Znam z autopsji, kilkanaście lat w ciągach na benzo. Bywały dni, że wracałem z imprezy, chciałem się dobić, bo mało pijany byłem, brałem od 30 do 60 klonow dwójek- tak jedną-dwie paki i zero działania. Nawet następnego dnia żebym na kacu coś czuł a tu ni huhu. Obecnie od około półtora roku czysty- znaczy biorę raz na miesiąc-dwa przez kilka dni małe dawki różnych benzo, głównie bromka i lorafenu. Aż jestem z siebie dumny, wcześniej do pół roku po każdym odstawieniu/szpitalnym detoksie od benzo byłem już w nowym ciągu.
Uwaga! Użytkownik Maykell85 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2032 / 335 / 0
Znowu sobie mały ciąg zorganizowałem. Od jakiś 4-5 dni leci przed robotą regularnie z rana śniadanie mistrzów: 300 mg pregabaliny + 2 mg klonazepamu. Czil jaki rozchodzi się po całym ciele jak zapijam sobię rano kawkę a klon się zaczyna ładować bezcenne. A później długie działanie, do końca pracy. Najlepsze/najgorsze że czas leci szybko i przyjemnie.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 172 / 20 / 0
08 stycznia 2022lol pisze:
Gdzie po mietka chodzisz? mozesz napisac na priv. Ja tam czasem chodze (nie pije mietka, ale znajomi), wiec serio moglibysmy sie ustawic.

120mg to juz dosc spora dawka. Zwlaszcza na takiego zawodnika jak Ty. Chyba ze chwile poleciales jakos naprawde grubo. Ale raczej nie skoro w listopadzie plukales kompletnie niedzialajace maki. Wiekszosc ziomów dostaje te 90mg okolo i to walili grubiej od ciebie raczej. Wiec troche dziwi mnie, ze tyle dostales.

Zly wybor moim zdaniem. Teraz sie cieszysz bo darmowe cpanie, ale to jest najgorszy kaganiec. A jeszcze jak wpadna na pomysl, zeby Ci zmniejszac no to bedzie zabawa. No i metadon po czasie przestaje dzialac jak na poczatku, jest duza pokusa na dobieranie itd. Jakies wyjazdy inne sprawy to duze problemy. Osobiscie metadon mi sie nie spodobal. Owszem przysypki byly, ale nie bylo to typowe dzialanie opiatowe. I mimo naprawde duzej dawki z marszu i do tego na niskiej tolerce po przebytym skrecie jedyny efekt to bylo wlasnie to przysypianie co chwilę. Kompletnie zadnej euforii ani przyjemnych efektów, moze odrobine uczucie zrelaksowania i tyle. Bez porownania do innych opio.
Możemy się poznac Lolku nie ma problemu. Mój program to mały rycerz na ratuszowej

Nie mecz się z tym makiem, Mietek strzelony i.v to może i nie morfina ale bije każdy obecny Mak na głowę. P. o rzeczywiście fajerwerków nie ma, ale laczony z klonami i browarkiem jest wybitnie przyjemny stan. Obecne maki się chowają
A i masz go za darmo nie martwisz się o skręty nie martwisz się ze jak zabraknie hajsu to się zesrasz, idziesz dają Ci dwie dawki jedna pijesz na miejscu a ja drugą ja zawsze zabieram i strzelam i.v dają tam stężony metadon 0.5% więc jest go bardzo mało, idealny do strzelania po batach

Kaganiec?widzę że dalej oszukujesz się że na nim nie jesteś. Tu masz taki sam kaganiec jak Mak, tyle tylko ze darmowy

Ja będę tylko chwalił i chwalił miętką. Daje mi taki wspaniały spokój cały dzień a w połączeniu z klonem i browarkiem? Looo człowieku zmarli by Ci rodzice w wypadku samochodowym (tfu tfu rzecz jasna) i poszedłbyś do tego bez zadnej łezki. Zmartwienia i problemy po prostu przestają istnieć, albo wydają się bezsensowne. Ja po tym mixie znów poznałem dziewczynę i znów poruchalem co na trzeźwo tylko leżałem na kanapie i cały dzień myśli samobójcze. Mi metadon uratował życie jest przepięknie

@przodownik co się z Tobą dzieję? Żyjesz? Czemu Cię wyrzucili z programu? Musiałeś trafić na lekarza wyjątkową kurwe
  • 2302 / 398 / 0
W jakich opakowaniach jest sprzedawany klonazepam? Tylko 2 mg? Tylko jednej firmy?
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 249 / 36 / 0
@mietowy3

W opakowaniach po 30 tabletek w dawce 2 i 0,5 mg - jak masz padaczkę albo lekarz widzi, że raczej nie grzeszysz inteligencją, może dać " R"- płacisz grosze- jak nic się nie zmieniło to 3,20.
Przy 100 % wynosi ona niecałe 12 zł/ opakowanie 2 mg.
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
  • 2302 / 398 / 0
Zdziwiłem się, że są 0,5
R - o przedłużonym uwalnianiu?

Jaka dawka daje Wam satysfakcjonujący chill? O.5 mg?
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 138 / 0
@mietowy3 R - refundacja.
Państwo pokrywa część kosztu leku.
  • 2032 / 335 / 0
23 stycznia 2022mietowy3 pisze:
Zdziwiłem się, że są 0,5
R - o przedłużonym uwalnianiu?

Jaka dawka daje Wam satysfakcjonujący chill? O.5 mg?
min 1-2mg (z małą/bez tolerancji).
Mniejsze dawki wyciszą lęki i podziałają jak trzeba, ale nie będzie to "satysfakcjonujący chill".
Ja np mam lekką tolerkę, bo spożywam 1 pakę miesięcznie średnio klonazepamu 2 mg, to jak wezmę 2 mg z 300 pregabaliny do pracy to dzień upływa zajebiście miło szybko i przyjemnie, ale czasem mam lekkie paradoksy i potrafię się wkurwić. Jestem w stanie np. wejść w gabinet szefa z jakimiś fochami :D Dlatego zawsze się nastawiam : siedź przed kompem i rób swoje pierdol interakcje ograniczaj kontakt z ludźmi do minimum.
Czuję jednak wciąż "satysfakcjonujący chill" pomimo tych dziwnych paradoksów...miał ktoś tak, że pomimo wychłostania neuronów tym siekiernikiem i tak się szło wkurwić? Zaznaczam, że chodzi o dawki z ulotki.

Dziś sie przepiłem (5piw) jutro obudzę się z moralniakiem to już czuję jak te 2 mg wejdzie mmmm. Później pracka przy kawusi ze świadomością, że jak wrócę to się najaram.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.