120mg to juz dosc spora dawka. Zwlaszcza na takiego zawodnika jak Ty. Chyba ze chwile poleciales jakos naprawde grubo. Ale raczej nie skoro w listopadzie plukales kompletnie niedzialajace maki. Wiekszosc ziomów dostaje te 90mg okolo i to walili grubiej od ciebie raczej. Wiec troche dziwi mnie, ze tyle dostales.
Zly wybor moim zdaniem. Teraz sie cieszysz bo darmowe cpanie, ale to jest najgorszy kaganiec. A jeszcze jak wpadna na pomysl, zeby Ci zmniejszac no to bedzie zabawa. No i metadon po czasie przestaje dzialac jak na poczatku, jest duza pokusa na dobieranie itd. Jakies wyjazdy inne sprawy to duze problemy. Osobiscie metadon mi sie nie spodobal. Owszem przysypki byly, ale nie bylo to typowe dzialanie opiatowe. I mimo naprawde duzej dawki z marszu i do tego na niskiej tolerce po przebytym skrecie jedyny efekt to bylo wlasnie to przysypianie co chwilę. Kompletnie zadnej euforii ani przyjemnych efektów, moze odrobine uczucie zrelaksowania i tyle. Bez porownania do innych opio.
15 czerwca 2013Cherie pisze: U mnie dziś poszło 6mg łącznie, przy czym rano 2, na wieczór 4 + dwa browary. Miły spacerek i nawijka w rozmowie, klony to jednak tabletka szczęścia :D
E-papieros mi sie skurwił.
Wiecie, jaki to ból wychodzić na balkon albo przed dom zapalić zwykłego, śmierdzącego peta? :/
Jebany nałóg..
Ale dziś ostatnia paczka klonów kupiona i co najmniej z miech przerwy trzeba będzie zrobić
Ja Gryzę tabsy klona po prostu wchodzi najszybciej
@lol widzisz co organizm to reakcja mi Mietek w miksach z Benzo czy nawet piwerkami daje od chuja euforii. Pisałem już w wątku o metadonie jaki jest mój punkt odbioru. Namówiłem doktorka na wysoką dawkę bo poleciałem chwilę bardzo grubo zmajką Iv i trzeba było zabijać skreta czym prędzej. Zresztą 90 czy 120 jeden chuj to już kaganiec na całe życie jestem tego świadom
Ale najlepiej klon działa zbijając skreta po alko momentalnie daje taki relaks, te miękkie nogi i czysta głową. a jak zanurzysz się pod cieplutką kołderke to jest realnie bosko
dorzuciłem po dwóch godzinach 6 szt. 2mg = średnia faza
dodam że jestem na 2mg dziennie i dziś chciałem troszkę zaszaleć, no to zaszalałem... nie wiem ocb
Pomaga również na trzęsące się ręce, to tak samo przy odstawce telepały jak u starego dziada.
No i tam wiadomo uspokaja, ale tak - dokładnie magia benzo już zrobiła nara... No chyba że dorwałbym jakieś RC benzo jak np. etizolam, czy ten klon RC czy flualprazolam. No ale RC benzo jest mocniejsze od aptecznych.
Niestety RC benzo również jest już bardzo ale to bardzo ciężko dostępne. Ehh to były czasy kiedyś.
@serotoninowy
29 listopada 2021Celebryta pisze: Niech ktoś doświadczony mi powie, ile można brać dni z rzędu dajmy to 1mg klona żeby nie poczuć nic przy nagłej odstawce? 2-3-4 dni? Bezpieczny okres pomiędzy takim korzystaniem to ile, tydzień dwa? Pytam bo niedługo będę miał, chcę sobie jednorazowo porównać z alprą a potem schować do apteczki, ale zastanawia mnie ile można to bezpiecznie brać jakby przyszedł jakiś jednorazowy gorszy okres albo z czegoś zjazd.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.