Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Przez kilka dni prosiło mnie o kot captha, który zupełnie nie istniał.
Błąd ten został naprawiony kod się pojawia, jednak tym razem po wpisaniu prawidłowych danych oraz captha..
Teraz po wpisaniu poprawnych danych, kodu caotha wyskakuje mi
Podano nieprawidłowe hasło. Sprawdź je i spróbuj ponownie. Jeśli problem będzie nadal występował, skontaktuj się z administratorem witryny.
Dodam również, że nie mam możliwości "zapomniałem hasło" bo mail zwyczajnie do mnie nie dochodzi.
Mijały lata i stan taki utrzymywał się aż do ostatniego czasu gdy przestałem się logować na forum od 6 miesięcy jak nie dłużej no i teraz mam problem.
Znalazłem takie info w pierwszym poście tego tematu;
ODZYSKIWANIE KONTA (przypisanego do wadliwej/nieaktywnej skrzynki)
Spoiler:
Napisz do mnie wiadomość na adres podany poniżej, w treści zawrzyj:
login starego konta
adres e-mail, na jaki zarejestrowane było stare konto
nowy adres e-mail, który ma zostać przypisany do starego konta.
I teraz pytanie:
Na jaki konkretnie adres mam napisać ? Wolałbym konkretny adres e-mail tak żebym nie musiał specjalnie zakładać nowego konta i pisać PMki do któregoś z administratorów no chyba że jest to konieczne to proszę odpiszcie poniżej o takiej konieczności.
Oczywiście pamiętam stary adres, ten na o2 a który mi usunięto. Pamiętam też w razie potrzeby jedne z ostatnio używanych przeze mnie haseł do forum gdyby była taka potrzeba.
Nie chciałem tylko podawać tutaj tak publicznie takich danych.
Bardzo zależy mi na odzyskaniu dostępu do swojego jedynego jak dotąd konta o nicku kfap Jednym z powodów są przywileje których dorobiłem się poprzez wiele lat rzetelnego i uczciwego uczestnictwa na forum. Może i nie w tak dużym stopniu jak inni użytkownicy mający po kilka tysięcy postów ale jak już pisałem to konretnie.
Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam !
Nie używałem go wiele lat. Sprawdzałem maile i widzę, że już w 2016r. próbowałem je odzyskać. Gdy teraz próbuję odzyskać hasło mail nie przychodzi. Na adres konta@ też wysłałem już maila.
22 września 2021surveilled pisze: @dantetrip2 Odpisuję już na mail, wybacz obsuwkę.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.