Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
A jak Ci się nie chce bawić w maczanki, to możesz waporyzować czysty proch, sypiesz dawkę na folie aluminiową, na matowej stronie, od spodu delikatnie podgrzewasz aż materiał zamieni się w płyn. Następnie gonisz krople, tzn. przesuwasz płomień od lewej do prawej, przechylając folie od lewej do prawej i tak na zmianę aż złapiesz smoka za rogi
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Wam też tak jebie acetonem po wysuszeniu? W sumie minęły jakieś 2h od wysuszenia, ale nadal śmierdzi. Ile czekacie do całkowitego wywietrzenia acetonu? Jak suszycie? Dodajecie coś, żeby ładniej pachniało?
Robiłem na bazie damiany, także chyba będzie pachniało damianą, gdy całkowicie wywietrzeje, prawda? ;-)
Skoro jebie acetonem to pewnie nie wysuszyłeś do końca.
Zazwyczaj robię maczany wieczorem więc zostawiam w słoiku na na noc, w ciągu dnia mieszam kilkakrotnie, wieczorem z reguły jest już sucha i nie jebie acetonem. Czas suszenia zależy na pewno od podkładu - ja używam Marschmallow, chociaż z braku innej perspektywy zdążyło się też użyć majeranu i też byłem zadowolony
Aceton zdaje się nieco zabijać naturalny smak i zapach podkładów.
Melvin Burgess
Może jebac ze słoika lepiej jednak jak byś to wysypal na coś jakiś papier czy coś i położył w dobrze wentylowanym obszarze np.kratka wentylancyjna w łazience :) :D
Niestety nie mieszkam sam, więc takie rozsypywanie na gazetę, itp. nie wchodzi w grę.
Poczekam jeszcze dzień i zobaczymy :-)
brt pisze:Niestety nie mieszkam sam, więc takie rozsypywanie na gazetę, itp. nie wchodzi w grę.
Też nie mieszkam sam, ale bez przesady ;)
Melvin Burgess
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.