Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 149 / / 0
Wbijający w fotel - BB-22
  • 989 / 76 / 0
BB-22 dwa próbowałem od znanego vendora i do dziś mnie stawy napierdalają jak siadam po turecku. Paliłem wprawdzie z folii, nieumiejętnie, więc to może dla tego, bo po maczanie z BB-22 nic takiego nie uświadczyłem. Lecz mam uraz. Ale może kiedyś spróbuję znowu.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 183 / 1 / 0
To jak to w końcu z tym bb jest? Któreś z obecnych działa jak legendarny czerwony sort?
Uwaga! Użytkownik dzigit nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 744 / 29 / 0
wbijający w fotel - 5F-AKB48
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 823 / 11 / 1
BB-22 to bardzo dobry kanna. Działa bardzo długo a nie 40min jak inne. Wiele osób twierdzi że podobna faza do marihuany. Nie zauważyłem jakiś super skutków ubocznych. W dużych porcjach może pokarać, a w mniejszych jest milutko.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 483 / 67 / 0
Dla mnie BB-22 to najgorsze z tego wszystkiego co próbowałem.
Sort biały B#2, nie wiem, słabo toto robi - fakt tolerka trochę była po 5F-AKB48.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 823 / 11 / 1
O tu się nie zgodzę. BB-22 w odpowiednich proporcjach potrafi pokarać i to naprawdę mocno. Poza tym nie chodziło że jest zajebiście mocne, bo nie o to chodzi. Chodzi o przyjemny profil działania, czas działania, brak efektów ubocznych. Tym przoduje na rynku kanna i póki co jest w mojej ścisłej czołówce. To zdecydowanie nowa generacja.

• 183 / 1 / 0
A to prawda z tym, że pamięta się większość kary tak jak mówił Grentoo?
Uwaga! Użytkownik dzigit nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 823 / 11 / 1
Ooo tak, raz niechcący pochłonołem 70mg. Oooojjjj nie polecam. Ale wszystko pamiętam. Naprawdę sieczka w mózgu, tachykardia, klatkowanie obrazu, wymioty. Odracam karanie się tym kanna. Greentoo po prostu lubi ten stan i sam pisał chyba gdzieś że trzeba się przyzwyczajić do tego ;]

EDIT: Co jest bardzo ciekawe gdy się pokaram wszystko pamiętam ale w małych i częstych dawkach moja pamięć się pierdoli. Nie pamiętam co robiłem, gdzie co położyłem na fazie.

• 183 / 1 / 0
A tak w ogóle to mam dosyć pieprzonych dylematów, który kanna wybrać. Zamawiam wszystko co jest u vendora na a w ilościach po pół grama :D Zobaczymy, wytestujemy i się ogarnie co osobiście najlepiej podchodzi.
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.