Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Jak przez cały okres zażywania mam problemy z pójściem do toalety, tak na odstawieniu potrafię mieć biegunkę (jeśli też tak miewasz, to pij dużo elektrolitów). W ciągu bardzo mało jem, przeważnie raz dziennie i to w porcjach dziecięcych bym powiedziała i do tego na siłę, na skręcie to się odbija tym, że nie mam siły wstać z wyra. To nie jest leń, to jest ewidentny brak mocy, podejrzewam że lipna dieta podczas właśnie tak mnie karci później.
Fizycznie człowiek jest w stanie znieść wiele, lub gdy ma z tym problemy to się wspomóc farmakologicznie, na przykład benzo, ale psychika tu cierpi bardzo. Ta świadomość, że wiesz że dziś nie wrzucisz, że będziesz się źle czuł itd... Tragedia.
Nie pozostaje nic innego, jak to po prostu przeboleć i natrętnie sobie nie wmawiać najgorszego.
Jeśli aktualnie nie masz obowiązków w pracy czy w domu to po prostu relaks (brzmi paradoksalnie, wiem), albo właśnie się czymś zająć - jeśli będziesz miał siłę.
Dasz radę
19 lipca 2020crocodilla pisze: Masz przedsmak tego, w co się pakujesz. Przy każdym kolejnym odstawieniu będzie coraz gorzej, bo organizm coraz bardziej przyzwyczajony do leków coraz trudniej wraca do naturalnego wytwarzania endorfin.
Nie wiem co jest z nami nie tak, że świadomie idziemy boso w pokrzywy...
Tak, działa. Schodzenie z bupry też lekkie nie będzie o ile w ogóle planujesz.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.